Ranch Simulator alınır mı?

Oyun bende yok ama vidolarından izlediğim kadarıyla gayet iyiydi ve oyun gelişmeye çok açıktı. Zam konusunda da çok insaflı davrandılar. Bana kalırsa arkadaş grubun varsa gayet mantıklı. Ama ben olsam biraz daha indirim beklerim. Tabii bir daha zam gelme ihtimali de olabilir.

Ben olsam beklemem, eğer 2 ay sonra oyun 199TL olursa çok üzülürsünüz.

Şu an bende bilgisayar bile yok yıl sonuna doğru alabilirsem alacağım. Zamlanmadan oyun topluyorum hesaba.
Bu arada oyun en fazla 32₺ ye düşmüş. Şimdi alacağım en fazla 8₺ zarar ederim tekrar zamlanma riskini göze alamam.

Şu an bende bilgisayar bile yok yıl sonuna doğru alabilirsem alacağım. Zamlanmadan oyun topluyorum hesaba.
Çok mantıklı yapıyorsun. Bence yaz indirimlerini bekle büyük ihtimal 25 falan lira olur. Çekilen zammı geri yapmazlar.

Oyun zam yemeden önceki fiyatına dönmüş. Belli ki alan olmamış. Daha önce 40TL'den satılırken 24TL'ye düşüyormuş. Zam ihtimaline karşı 16TL veririm diyorsan şimdi alabilirsin. Yoksa 3 hafta sonra yaz indirimi başlayacak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…