Ranch Simulator alınır mı?

Ranch Simulator 99₺ olmuştu indirimde de 66₺ oluyordu. Şu an indirimsiz 40₺ alınır mı? Ve yaz indirimlerinde indirime girer mi?

Bence daha düşmez. https://store.steampowered.com/app/1119730/Ranch_Simulator__Build_Farm_Hunt/

Oyun bende yok ama vidolarından izlediğim kadarıyla gayet iyiydi ve oyun gelişmeye çok açıktı. Zam konusunda da çok insaflı davrandılar. Bana kalırsa arkadaş grubun varsa gayet mantıklı. Ama ben olsam biraz daha indirim beklerim. Tabii bir daha zam gelme ihtimali de olabilir.

Şu an bende bilgisayar bile yok yıl sonuna doğru alabilirsem alacağım. Zamlanmadan oyun topluyorum hesaba.
Bu arada oyun en fazla 32₺ ye düşmüş. Şimdi alacağım en fazla 8₺ zarar ederim tekrar zamlanma riskini göze alamam.

Şu an bende bilgisayar bile yok yıl sonuna doğru alabilirsem alacağım. Zamlanmadan oyun topluyorum hesaba.
Çok mantıklı yapıyorsun. Bence yaz indirimlerini bekle büyük ihtimal 25 falan lira olur. Çekilen zammı geri yapmazlar.

Oyun zam yemeden önceki fiyatına dönmüş. Belli ki alan olmamış. Daha önce 40TL'den satılırken 24TL'ye düşüyormuş. Zam ihtimaline karşı 16TL veririm diyorsan şimdi alabilirsin. Yoksa 3 hafta sonra yaz indirimi başlayacak zaten.

Ocaktaki indirim fiyatına geri dönermiki?

Screenshot_2023-06-05-20-45-41-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı