Ranch Simulator "AMD graphics driver has known issues" hatası

Mr.enSam.Lat

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşım Ranch Simulator girerken bu sorunu yasıyor. Bu nasıl çözülür?

Dosya Ekleri

• IMG_20231221_001829.jpg
    IMG_20231221_001829.jpg
    178,9 KB · Görüntüleme: 316
  • IMG_20231221_002155.jpg
    IMG_20231221_002155.jpg
    228,6 KB · Görüntüleme: 313
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu DirectX 11 ile çalıştırmayı deneyin. Oyunun kurulu olduğu klasöre girin, buradan .exe dosyasına sağ tıklayın ve kısayol dosyası oluşturun. Oluşturduğunuz kısayol dosyasına sağ tıklayın, özelliklere girin, buradan ise kısayol sekmesine tıklayın ve görseldeki şekilde hedef dizine tırnak işaretinden sonra boşluk koyduktan sonra -dx11 yazın ve uygula deyin. Bu işlemden sonra oyunu bu kısayol üzerinden çalıştırmayı deneyin.

Ranch Simulator.jpg

Oyunu DirectX 11 ile çalıştırmayı deneyin. Oyunun kurulu olduğu klasöre girin, buradan .exe dosyasına sağ tıklayın ve kısayol dosyası oluşturun. Oluşturduğunuz kısayol dosyasına sağ tıklayın, özelliklere girin, buradan ise kısayol sekmesine tıklayın ve görseldeki şekilde hedef dizine tırnak işaretinden sonra boşluk koyduktan sonra -DX11 yazın ve uygula deyin. Bu işlemden sonra oyunu bu kısayol üzerinden çalıştırmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2059715

Yazamadım kusuruma bakmayın okuldaydım akşam deneyeceğim.

Oyunu DirectX 11 ile çalıştırmayı deneyin. Oyunun kurulu olduğu klasöre girin, buradan .exe dosyasına sağ tıklayın ve kısayol dosyası oluşturun. Oluşturduğunuz kısayol dosyasına sağ tıklayın, özelliklere girin, buradan ise kısayol sekmesine tıklayın ve görseldeki şekilde hedef dizine tırnak işaretinden sonra boşluk koyduktan sonra -DX11 yazın ve uygula deyin. Bu işlemden sonra oyunu bu kısayol üzerinden çalıştırmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2059715

Aynı adımları izledim ama hata verdi uygularken.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı