Çözüldü Ranch Simulator grafikleri bulanık görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Baho78

Megapat
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
Ryzen 3 3100
İlk çıktığı zaman oyunu almıştım ama hala aynı sorun var, ne kadar destansı da yapsam grafikleri böyle bir bulanık, net değil yani çirkin bir görüntü var. Nasıl düzeltebilirim acaba bir bilgisi olan var mı? Şu oyunu bir oynayamadım kaç zamandır bu sorun yüzünden.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    3,1 MB · Görüntüleme: 473
  • 1.png
    1.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 459
İlk çıktığı zaman oyunu almıştım ama hala aynı sorun var, ne kadar destansı da yapsam grafikleri böyle bir bulanık, net değil yani çirkin bir görüntü var. Nasıl düzeltebilirim acaba bir bilgisi olan var mı? Şu oyunu bir oynayamadım kaç zamandır bu sorun yüzünden.
bana pek bulanık gelmedi sanırım ben de böyle oynamıştım. Yine de ayarlardan çözünürlük ölçeği var ise arttırmanı tavsiye ederim.

Aynı durum bende yok fakat bende yürürken ağaçların yaprakları veya gölgeleri kötü görünüyor. Sanırım TAA fln açamıyorum ondan kaynaklı.
Hocam sana tavsiyem Gama'yı 1.8 ise 2.2 gibi birşey yap (gözüne nasıl güzel geliyorsa istediğin gibi arttır veya azalt).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı