Ranch Simulator'de 52 FPS alınmasına rağmen kasıyor

semih Bdt

Femtopat
Katılım
13 Haziran 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ranch Simulator acıyor PC fakat kasma var. AMD'nin uygulamasında 52 FPS alıyorum gozukuyor ama oyunda kasma var, cozum nedir? (Oyun Steam'den alınma.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD uygulamasındaki değerler bana göre çok doğru olmayabiliyor Steam üzerinden FPS göstergesini veya MSI Afterburner ile FPS göstergesi açarak daha net bir FPS sonucu alabilirsiniz bir de sisteminiz ne
 
Sistemim i5 650 2 GB VRAM AMD R7 240 bu sistemle rahatça Valorant GTA 5 FS19 BeamNG Drive gibi oyunları kasma soz konusu olmadan oynuyordum bu oyunda ilk deva karşilaştim böyle bir şeyle.
 
Bahsettiğin oyunlar optimizasyon konusunda bir sıkıntı yaşamadan oynayabileceğin oyunlar, Ranch Simulator optimizasyon konusunda çok ama çok kötü olduğundan dolayı fazlasıyla kasması maalesef normal. O oyunda sağlam bilgisayarlarda bile doğru dürüst FPS değerleri maalesef alınamıyor. Yani sorun senin bilgisayarında değil oyundan kaynaklı ve bir çözümü bulunmuyor.
 
Bahsettiğin oyunlar optimizasyon konusunda bir sıkıntı yaşamadan oynayabileceğin oyunlar, ranch Simulator optimizasyon konusunda çok ama çok kötü olduğundan dolayı fazlasıyla kasması maalesef normal. O oyunda sağlam bilgisayarlarda bile doğru dürüst FPS değerleri maalesef alınamıyor. Yani sorun senin bilgisayarında değil oyundan kaynaklı ve bir çözümü bulunmuyor.

İlgin alakan için teşekkür ederim 😊
 

Geri
Yukarı