Randevusuz nasıl kırmızı reçeteli ilaç yazdırılır?

romantik_donat

Decapat
Daha fazla  
Düzenli olarak Concerta kullanıyorum ve bir hafta önce ilaçlarım bittiği için psikiyatri randevusu aldım ama geç kaldım ve şu anda randevu cezam var. Aile hekimine randevu almasını sağlayarak veya sevk ile denedim ama hepsinde randevum tekrardan iptal edildi. Cezam bitene kadar bekleyeyim dedim ama ilaçsız ders çalışmak o kadar zor ki. 3 saat aralıksız çalıştığım durumdan 10 dakika masa başında oturamaz hale geldim. Bu sene YKS'ye gireceğim ve bu benim için çok önemli. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Benim de başıma geldi direkt hastaneye git bir doktora söyle yazıp verirler randevusuz gidebilirsinraporun varsa sağlık ocağından alabilirsin.

Utanmana gerek yok kapıyi cal söyle

Benim de başıma geldi direkt hastaneye git bir doktora söyle yazıp verirler randevusuz gidebilirsinraporun varsa sağlık ocağından alabilirsin.

Utanmana gerek yok kapıyi cal söyle.

Randevuya geç kaldığım zaman demiştim "sadece ilaç yazdıracağım, muayene olmayacağım" diye de kadın sokmamıştı. Yarın sabah çıkıp başka hastenelere gidip sorayım. Diğer türlü harbiden ceza bitene kadar masa başına oturamayacak gibiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı