Random Key siteleri güvenilir mi?

Yer
Karamürsel
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selamlar arkadaşlar. Hızlıca konuya giriş yapıyorum. Forza Horizon 4 almak istiyorum. Lakin malumunuz fiyatlar böbrek sattıracak cinste. Web sitesi üzerinden hesap satışı yapan siteler var 40-50-60 TL civarı hesap satıyorlar. Acaba aranızada böyle bir site hakkında bilgisi olan ya da deneyimi olan biri var mı? Crackte malum bizi bozar yoksa paraya kıyıp oyunu alacağım.
bu da örnek bir site linki.

Herkese selamlar arkadaşlar. Hızlıca konuya giriş yapıyorum. Forza Horizon 4 almak istiyorum. Lakin malumunuz fiyatlar böbrek sattıracak cinste. Web sitesi üzerinden hesap satışı yapan siteler var 40-50-60 TL civarı hesap satıyorlar. Acaba aranızada böyle bir site hakkında bilgisi olan ya da deneyimi olan biri var mı? Crackte malum bizi bozar yoksa paraya kıyıp oyunu alacağım.
bu da örnek bir site linki.
Hesap işine hiç girme bence. Patlayabilir. Ayrıca yasal değil. Gidip Gamepass alabilirsiniz.

Çalıntı hesap gibi geliyor.
Adsız.png

Hesap işine hiç girme bence. Patlayabilir. Ayrıca yasal değil. Gidip Gamepass alabilirsiniz.
Bu gamepass ilk ay 5tl sonraki aylar 45tl olarak devam ediyor.45tlde çok para acaba yeni hesap açıp sürekli 5tl verebilirmiyim?Öyle geliyor ki o kredi kartını başka hesapta kullandıttırmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı