Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet laboratuvar sonuçları çıktı baylar ve bayanlar. Sonuç: Negatif

Telefon boyutunun farklı olduğunu da hesaba katarsak, evet düzgün bir fotoğraf gibi duruyor ama en doğru sonuç için, Steam hesabı (hocalarımın dediği gibi) ve sabit bir ekrandan atılan ss analizi daha doğru olur. Yani sabit bir ekrandan kastım. 1920 x 1080 bir bilgisayar ekranı gibi. Fotoğrafın kendi içinde çelişkisi de yok.
Nereden bakıyorsunuz?

Telefon boyutunun farklı olduğunu da hesaba katarsak, evet düzgün bir fotoğraf gibi duruyor ama en doğru sonuç için, Steam hesabı (hocalarımın dediği gibi) ve sabit bir ekrandan atılan ss analizi daha doğru olur. Yani sabit bir ekrandan kastım. 1920 x 1080 bir bilgisayar ekranı gibi. Fotoğrafın kendi içinde çelişkisi de yok.
Hocam kusura bakmayin ama hangi SS?

Hangi fotoğraf için?

11. Sayfadaki fotoğraftan bahsediyor sanırım.
Ne ara 11 aboov 16 olmuş ne ara oldu yav.

Fotoğrafta oynama yokmu yani hocam.
Herhangi bir şey bulamadım. Altında ve kenarlarda bozuk bir pikselleme bulamadım. Her bir oyun arası piksel aynı ve birbirini tutuyor. Kendi telefonumla da aynı fotoğrafı denedim ve arkadaşın telefonu, 6.67 inch'den daha küçük. Ekran hacmi yanıltabilir yalnız ama fotoğraf içinde bir çelişki de bulamadım. Onun için şimdilik sıkıntı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı