Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahte Konu Açmak
Millet o hesabın yan hesabı ya da reklamcısı olduğumu sanmıs öyle bir şey yok. Ben size kefil değilim diye demiştim baştan GoW yalandı ama olayların hesaba gideceğini düşünmedim. Sadece soru sormak için açtım alın ya da almayın tarzında size herhangi bir şey söylemedim. Olayları satıcı arkadaşa anlattığımda engelledi beni evet gerçekten dolandırıcıymış ama o RDR arkadaşımındı ve gerçekten oradan almış o önerdi bende aldığımda bana da ETS 2 çıktı ancak evet GoW yalandı özür diliyorum. Herhangi bir reklam amacı ya da yan hesap durumu yok ortada başlıkta da yazdığı gibi ben soru sormak için açtım konuyu. Özür için çekiliş yapacağım. Alanlar için özür diliyorum ancak ben size kefil değilim demiştim zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Dolaylı yoldan Cyberpunk2077 de yalandı peki neden atdın bu yalanı?

ETS 2'nin ekran görüntüsünü atabilirsin.

Bütün yolculuğum bir yalanmış...

Yani hocam biz burada 18 sayfa yazmışım bir şeyler... Yani yazıklar olsun. O kadar insanın zamanını harcamak. Para kazanılır ama zaman değerlidir. Geri gelmez. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Yalanlar sıkıntı çıkarmasın diye sitenin ismini vermedim zaten ben sadece kodları nasıl alıyorlar dedim.
İlk başta ben almadım ama almayı düşünüyorum diyebilirsiniz... Yani hocam. Dedikleriniz çelişiyor.

Öncelikle ben aldım bana GoW çıktı arkadaşıma da RDR2 çıktı dersen otomatik olarak kendini kefil yapıyorsun adama. Sen şimdi yalan söyledin ben de inandım gittim aldım 60 TL'lik key. Ne olacak benim param? Neden yalan söyleyip beni zarara soktun?

Yani hocam biz burada 18 sayfa yazmışım bir şeyler... Yani yazıklar olsun. O kadar insanın zamanını harcamak. Para kazanılır ama zaman değerlidir. Geri gelmez. Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Arkdaşa perma ban lazım en ufak şeylerden bile ban yenilen bir formda bu kadar kişiyi zamanını almak ve birkaç kişiyede kefil oldu satış yaptırdı resmen cidden yazıklar olsun.

Çok haklısınız hocam resmen paranızı yedi gibi birşey oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…