Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum sen kimsin ben seni nerede engellemişim benim üstüme burada oyun oynatıyorsun ne yaptım ben sana tam olarak bana benimle olan bir konuşmanın SS ini atatrsan ben senin şahsi hesabına 20 bin TL para geçeceğim ben seyehatteyim ve neler oldu 20 sayfa anlamıyorum?

Çok merak ediyorsanız açıklıyayım. Bu arkadaş konu açıyor ve "ben beyoyundan key aldım bana bu oyunlar çıktı arkadaşıma da bu oyunlar" diye. Ben de bunun kantılamak için sizlerden key satın alıyorum ve bilin bakalım ne oluyor? Zamanında 1 TL'ye satılan upside down adlı oyun çıkıyor. Sonra biraz araştırmaya gidiyorum bir de ne göreyim. Farklı konular açılmış ve bazı kişiler bu durumu yazmış. Kısaca arkadaş isteyerek ya da istemeyerek sizin gibi bri dolandırıcıyı foruma tanıtıp 180 TL gibi bir para kazandırdı.

Hocam şu an babamın bilgisayarından giriyorum tüm manevi değerlerim üzerinden ant içerimki yarın shop yapmadan atacağım shop yaparsam arkadaşlar anlarmış zaten.
Engel konusu dondugune gore sanirsam Instagram uzerinden atiomis bir engel sozde. Hemen gisterebilirsiniz aslinda.

@Starlink_0 dostum bana SS atarbilir misin engellediğime dair? Arkadaş sayfa benim ve benim üstümden bir olay dönüyor bu hacıwhat kim ve kullanıcı adı nedir ben kime oyun vermişimde engellemişim yahu bir kişi kanıt göstersin. 100 bin TL hesabına para geçecğim ben kimseye kod vermeyip engelleme vs durumu olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok merak ediyorsanız açıklıyayım. Bu arkadaş konu açıyor ve "ben beyoyundan key aldım bana bu oyunlar çıktı arkadaşıma da bu oyunlar" diye. Ben de bunun kantılamak için sizlerden key satın alıyorum ve bilin bakalım ne oluyor? Zamanında 1 TL'ye satılan upside down adlı oyun çıkıyor. Sonra biraz araştırmaya gidiyorum bir de ne göreyim. Farklı konular açılmış ve bazı kişiler bu durumu yazmış. Kısaca arkadaş isteyerek ya da istemeyerek sizin gibi bri dolandırıcıyı foruma tanıtıp 180 TL gibi bir para kazandırdı.

180TL için iyi tiyatro yaptılar.

Sayfaya yorum atmıştım. Az önce @Yukapian hocamın deneyimini sanki kendiminmiş gibi kötü değil ama orta derece bir yorum. Sayfa beni yasakladı. Artık ne sayfayı ne de postlarını görebiliyorum. Yorumum da burada. Artık gerçeği gizlemeye çalışmak ve çarpıtmak. @TolgaB36 hocam bir de güveniliriz diyorsunuz. Gerçekten yazıklar olsun. Daha yorumları bile kaldırıyorsunuz.
@TolgaB36

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı