Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dostum ben bu adamı tanımıyorum sen bana instagramdan yazıp lütfen olayı anlatırmısın ben senin bir mağduriyetin varsa da paranı aide edeyim hiçbir sorun yok ama gerçekten şu arkadaş kim ben tanımıyorum

Hocam kısa olmayan bir özet ile.

HacıWhat adlı arkadaş kendisinin ve arkadaşlarınızın bir Instagram sayfasından random kod aldığını ve oyun çıktığını söyledi. Bunun üzerine @Yukapian adlı arkadaş denedi ve dediğiniz gibi paketti oyunlar ama çoğunluk olarak da fiyatı düşük, zam aldıktan sonraki değersiz oyunları verdiğinizi düşünüyoruz ve bir nevi eminiz. Ben de forumda daha önceden hesabınızda kötü olan yorumların silindiğine dair bir yazı okudum forumda ve bu deneyimi kendi hesabım üzerinden paylaştım ve hesabım sayfadan banladı. Görseller aşağıda. Bu yaptığınızı ise hiç yakıştıramıyorum. Sonrası ise arkadaşın palavraları ile dolu oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-14-21-41-58-544_com.instagram.android.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-07-14-21-31-23-425_com.instagram.android-edit.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 66
@TolgaB36 galeyana gelip sizi de zan altında bırakmış olabiliriz. Şöyle ekran görüntüleriyle, kanıtlarla bütün taraflar konuşabilse de rahatça çözsek işi.

Yahu hocam vallaha olayı biri anlatsa tam ben anlayacağım. Ben bodrum tatilindeyim sayfa editörlerde Woax diye bir arkadaş sayfaya ulaştı bana aktardılar ben her eşyi kanıtlarım sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam buradaki yorumları görüp öyle bir yorum ayzman çok doğal fakat bu karalama olduğu için editör arkadaş silip rakip sitelerden hater olduğunu düşünüp engellemiştir sesli gelme şansın varmı hemen engeli açıyorum

Reklam gibi bir amacım olsaydı direk buradan yapardım. Hesabın ismini de ben vermedim. Arkadaş verdikten sonra ben kefil değilim de dedim. Arkadaş beni engelledi evet hesabına girince hiçbir posta ya da ismine erişemiyorum. Almanızdaki tek etkenim aptalca GoW çıkı diye yalan söylemek. Gerçekten çok aptalca bir şey yaptım hepinizden özür diliyorum tekrardan yarın akşam çekiliş yapacağım özür hediyesi olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…