Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dediğiniz sayfa Beyoyun olabilir mi? Forumda sayfa sahibini de görmüştüm. İnsanlar güvensiz yaklaşıyorlardı ama sayfa sahibi bayağı bir açıklama yapmıştı.

Valorant random hesaplarda var. Rus sitelerinde o kadar çok oluyor ki. Papara kartımda kalan 50 kuruşları 1-2 liraları böyle değerlendiriyordum. Baktım hesap 1-2 hafta patlamadı türk hesap satma sitelerinde hesabın durumunu bilgilendirerek satıyorum. Harçlık çıkıyor Tabii hesabın 3 gün sonra patlama riski de var ve bunun insanlar farkında.

Dediğiniz sayfa Beyoyun olabilir mi? Forumda sayfa sahibini de görmüştüm. İnsanlar güvensiz yaklaşıyorlardı ama sayfa sahibi bayağı bir açıklama yapmıştı

Ben hiç güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Bir Instagram yorumuna bir arkadaş "RDR2 bende var gelirse ne yapacağız?" diye sormuş cevap olarak keyi 1000TL'ye sizden geri alıyoruz yazmışlar. Sen keyi istersen 10 TL'ye al adam da key var gider sıfır hesaba kullanır. Çok mantıksız yani. Sen keyi al da sonrasında böyle böyle olursa sana yardımcı oluruzcu davranıyorlarmış gibi geldi.

Açıkçası ben de bu işlere çok yanaşmam ve orada gerçek fiyatı yanlış yazılı oyunlar da var. Arada onları iteleme bir durum şüphesi de var aklımda.

İşin üzücü tarafı bu belirtilen plati.ru sitesinde çok fazla Türk keyi satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben de bu işlere çok yanaşmam ve orada gerçek fiyatı yanlış yazılı oyunlar da var. Arada onları iteleme bir durum şüphesi de var aklımda.

Hocam şu anda sırf merakımdan bir adet key satın alacağım. Kodu kullandığım da çalışırsa buraya dönüş yapacağım. Eğer çalışmazsa zaten dolandırıcı oldukları hakkında konu açarım.

Benim de içim içimi yiyor bir denemek lazım bende olmazsa bir tane alırım. Bakalım.

Hocam bir de şu var konu sahibi daha sayfayı söylemedi ben en olası sayfayı söyledim. Bir onaylansın görürüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…