Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani şansa bağlı olduğu için dedim kumar diye hocam. Ayrıca genel olarak, random keyler için konuştum.

@svens tam da tahmin ettiğim gibi adını bile duymadığım ama listede bulunan upside down adlı oyun çıktı. %99 ihtimalle keyler sadece bu oyun için. Almayın arkadaşlar paranıza yazık. Birden fazla key alıp deneyemediğim için kesin dolandırıcı diyemiyorum ama %90 ihtimalle öyle.,

@dlasb

Hocam aynı oyun çıkarsa ne yapıyorsunuz diye sordum şimdi 2. keyimi almayı düşünüyorum eğer aynı oyun ya da kütüphanede olan oyun çıkarsa çıkan oyunun mağaza fiyatından %10 düşük fiyata alıyorlarmış. Mesela ETS 2 çıktı diyelim 150 lira fiyatı 135 TL'den keyi geri satıyormuşuz(denemedim daha yalan olabilir.
Hocam sizin satın alım yaptığınız sayfa hangisiydi acaba dolandırıcı değil demi?

@svens tam da tahmin ettiğim gibi adını bile duymadığım ama listede bulunan upside down adlı oyun çıktı. %99 ihtimalle keyler sadece bu oyun için. Almayın arkadaşlar paranıza yazık. Birden fazla key alıp deneyemediğim için kesin dolandırıcı diyemiyorum ama %90 ihtimalle öyle.,

@dlasb
Konuyu açan arkadaşla aynı yerden mi aldınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
@svens tam da tahmin ettiğim gibi adını bile duymadığım ama listede bulunan upside down adlı oyun çıktı. %99 ihtimalle keyler sadece bu oyun için. Almayın arkadaşlar paranıza yazık. Birden fazla key alıp deneyemediğim için kesin dolandırıcı diyemiyorum ama %90 ihtimalle öyle.

@dlasb

Ben şimdi bankamatiğe gideceğim 2. keyimi almak için SS alıp atacağım bu sefer ne çıktı diye.

@dlasb
Ah be hocam :/ 60 TL akşam akşam kazık tadı nasıl :(

@svens tam da tahmin ettiğim gibi adını bile duymadığım ama listede bulunan upside down adlı oyun çıktı. %99 ihtimalle keyler sadece bu oyun için. Almayın arkadaşlar paranıza yazık. Birden fazla key alıp deneyemediğim için kesin dolandırıcı diyemiyorum ama %90 ihtimalle öyle.

@dlasb

Hocam o oyun çıksa bile kârli oluyoruz. 150 TL oyun ve yorumları olumlu oyunun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı