Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de içim içimi yiyor bir denemek lazım bende olmazsa bir tane alırım. Bakalım.

Hocam forumda birkaç konuya denk geldim. Bizzat dolandırıcı olduğunu söyleyen kişiler var. Instagram yorumları deseniz zaten hepsi fake. Maşallah herkes çıkardığı oyunu büyük harflerle yazmış. Şu an Instagram'da konuşuyorum dekont istiyor musunuz diye sordum cevap bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz sayfa beyoyun olabilir mi? Forumda sayfa sahibini de görmüştüm. İnsanlar güvensiz yaklaşıyorlardı ama sayfa sahibi bayağı bir açıklama yapmıştı.

Evet hocam bir arkadaşım 2. keyini aldı bu sefer de upside down diye bir oyun çıkmış oyunun değeri 150 TL. (60 TL'lik keyden) ben kefil değilim ama ona göre alın bende sıkıntı çıkmadı ama belki sizde çıkar bilmiyorum.

Benim de içim içimi yiyor bir denemek lazım bende olmazsa bir tane alırım. Bakalım.

Hocam bir de şu var konu sahibi daha sayfayı söylemedi ben en olası sayfayı söyledim. Bir onaylansın görürüz.
Hocam buyuk ihtimal beyoyun fiyatlar ve oyunlar uyusuyor.
Hesaba baktigimda musteriler olumlu gibi ama fakede olabilir, denemek lazim.

Yok hocam zaten burada kumar gibi bir şey oynuyoruz. Size herhangi bir sorumluluk yüklemiyoruz. Alan kişi kendi sorumluluğunda alır.

Hocam aynı oyun çıkarsa ne yapıyorsunuz diye sordum şimdi 2. keyimi almayı düşünüyorum eğer aynı oyun ya da kütüphanede olan oyun çıkarsa çıkan oyunun mağaza fiyatından %10 düşük fiyata alıyorlarmış. Mesela ETS 2 çıktı diyelim 150 lira fiyatı 135 TL'den keyi geri satıyormuşuz(denemedim daha yalan olabilir.

Peki ya bizde bu oyunlardwn bikac tane varsa ve hangisi oldugunu bilmiyorsak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…