Merhaba. Bugün bir Instagram sayfasından 60 TL'ye içinden sadece 10 oyun çıkabilecek bir kod aldık 3 arkadaş(10 oyun sağlam oyun RDR2 vs) bana God of War birine Far Cry 5 diğerine ise Cyberpunk 2077 çıktı. Adam 60 TL'ye bu oyun kodlarını nasıl buluyor?
Hocam forumda birkaç konuya denk geldim. Bizzat dolandırıcı olduğunu söyleyen kişiler var. Instagram yorumları deseniz zaten hepsi fake. Maşallah herkes çıkardığı oyunu büyük harflerle yazmış. Şu an Instagram'da konuşuyorum dekont istiyor musunuz diye sordum cevap bekliyorum.
Dediğiniz sayfa beyoyun olabilir mi? Forumda sayfa sahibini de görmüştüm. İnsanlar güvensiz yaklaşıyorlardı ama sayfa sahibi bayağı bir açıklama yapmıştı.
Evet hocam bir arkadaşım 2. keyini aldı bu sefer de upside down diye bir oyun çıkmış oyunun değeri 150 TL. (60 TL'lik keyden) ben kefil değilim ama ona göre alın bende sıkıntı çıkmadı ama belki sizde çıkar bilmiyorum.
Evet hocam bir arkadaşım 2. keyini aldı bu sefer de upside down diye bir oyun çıkmış oyunun değeri 150 TL. (60 TL'lik keyden) ben kefil değilim ama ona göre alın bende sıkıntı çıkmadı ama belki sizde çıkar bilmiyorum.
Hocam aynı oyun çıkarsa ne yapıyorsunuz diye sordum şimdi 2. keyimi almayı düşünüyorum eğer aynı oyun ya da kütüphanede olan oyun çıkarsa çıkan oyunun mağaza fiyatından %10 düşük fiyata alıyorlarmış. Mesela ETS 2 çıktı diyelim 150 lira fiyatı 135 TL'den keyi geri satıyormuşuz(denemedim daha yalan olabilir.
Hocam aynı oyun çıkarsa ne yapıyorsunuz diye sordum şimdi 2. keyimi almayı düşünüyorum eğer aynı oyun ya da kütüphanede olan oyun çıkarsa çıkan oyunun mağaza fiyatından %10 düşük fiyata alıyorlarmış. Mesela ETS 2 çıktı diyelim 150 lira fiyatı 135 TL'den keyi geri satıyormuşuz(denemedim daha yalan olabilir.