Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelde yabancı sitelerden ucuza tedarik edip kar payı koyup satıyorlar, özellikle de rus siteleri baya aktif bu konuda, Plati.ru vesaire.

Merhaba. Bugün bir Instagram sayfasından 60 TL'ye içinden sadece 10 oyun çıkabilecek bir kod aldık 3 arkadaş(10 oyun sağlam oyun RDR2 vs) bana God of War birine Far Cry 5 diğerine ise Cyberpunk 2077 çıktı. Adam 60 TL'ye bu oyun kodlarını nasıl buluyor?

Hangi sayfa hocam söyleyin bizde alalım.

Gerçekten benim de aklım almıyor. Key olarak mi verdiler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün bir Instagram sayfasından 60 TL'ye içinden sadece 10 oyun çıkabilecek bir kod aldık 3 arkadaş(10 oyun sağlam oyun RDR2 vs) bana God of War birine Far Cry 5 diğerine ise Cyberpunk 2077 çıktı. Adam 60 TL'ye bu oyun kodlarını nasıl buluyor?
Onu bilmem ama sayfa adini atar misiniz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam yapıyor!! Çıktığı oyunlarla gaza gelip sayfayı isteyeceğiz ve o da sayfanın ismini vererek takipçi kasmış olacak(!)

Şaka bir yana öyle şeyler nasıl yapılıyor ben de çok merak ediyorum. Steam ile iletişime falan geçerek mi alıyorlar acaba.

Reklam yapıyor! Çıktığı oyunlarla gaza gelip sayfayı isteyeceğiz ve o da sayfanın ismini vererek takipçi kasmış olacak(!)

Şaka bir yana öyle şeyler nasıl yapılıyor ben de çok merak ediyorum. Steam ile iletişime falan geçerek mi alıyorlar acaba.

Hocam benim herhangi bir alakam yok sayfayla. Yasaksa paylaşmam zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı