Çözüldü Random kod satanlar bu işi nasıl yapıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayfaya yorum atmıştım. Az önce @Yukapian hocamın deneyimini sanki kendiminmiş gibi kötü değil ama orta derece bir yorum. Sayfa beni yasakladı. Artık ne sayfayı ne de postlarını görebiliyorum. Yorumum da burada. Artık gerçeği gizlemeye çalışmak ve çarpıtmak. @TolgaB36 hocam bir de güveniliriz diyorsunuz. Gerçekten yazıklar olsun. Daha yorumları bile kaldırıyorsunuz.
Geçmis olsun hocam.

Yine de 1000 TL üzeri olması olay değil mi, nasıl tedarik ediyorlar sorusuna cevap olur.

Hocam bakın şimdi bu random key denilen şey oyun yapımcılarının kendi oluşturdukları keylerdir. Yani yarın siz 2D pixel saçma sapan bir oyun oluşturup Steam'de 200TL'ye satabilirsiniz. Daha sonrasında kendi oyununuzu bu arkadaş gibi "ama bu oyunlarda çıkabilir" diye satıp milletin parasına çökebilirsiniz.

Hocam bakın şimdi bu random key denilen şey oyun yapımcılarının kendi oluşturdukları keylerdir. Yani yarın siz 2D pixel saçma sapan bir oyun oluşturup Steam'de 200TL'ye satabilirsiniz. Daha sonrasında kendi oyununuzu bu arkadaş gibi "ama bu oyunlarda çıkabilir" diye satıp milletin parasına çökebilirsiniz.
Aynen öyle durum bundan ibaret.

Sonuc olarak ordaki harika oyunlari gorunce adamin gozleri fal tasi gibi aciliyor ve orda daha once adini duymadigi oyun cikincada patliyor.
Guzel birsey cikacaksa (zaten 1 adet kotu oyun var sanirim) birden fazla satin alim mantikli, ayni keyi atamayacaklarina gore.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı