Dediğiniz kablonun hangisi olduğunu bilmiyorum. Şuanda baktım da güç kaynağım bu. Sharkoon 650w Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı - n11.com Üzerinde iki tane kablo ile geldi birisini anakarta bağladım birisini de anakartın sol üstüne. Güç kaynağının yanında gelen kabloları daha takmadım nereye takılacaklar. Resimlerini paylaştım aşağı da boşta bir sürü kablo var yanlış mı taktım acaba?Molex kablosuna bağladınız mı? Yani güç kaynağınızın kablosunun üstüne eklemeniz gerekiyor. Ters takmış olabilir misiniz? Sisteminizin çalışmama sebebi bence fanlardan kaynaklanmıyor. Gerekli bağlantıları yaptınız mı? Özellikle kasanın ön port bağlantısını düzgün yapmadıysanız, sebebi bu olabilir.
M2 taktım. Ancak şunu çözemedim. Güç kaynağının kendi üzerinde gelen kabloların birisi anakart diğeri ise sol üstte gpu güç yeri mi tam hatırlamıyorum oraya taktım. Ancak artan kabloların arasında GPU yazan var resmini paylaştım. Acaba onu mu takmam gerekli?M.2 SSD kullanıyor musunuz? Yoksa SATA SSD mi? Eğer SATA ise güç bağlantısını ve SATA kablosunu anakartınıza bağlamayı unutmuş olabilirsiniz.
GPU olan kablo güç kaynağına takılı mı geliyor? Yoksa o da harici mi?Yanlış bağlamışsınız. CPU yazan kabloyu, anakartın üst kısmına takacaksınız. GPU olanı ise ekran kartına. Sorununuz çözülecektir.
Bağladım çalışmıyor işte bilgisayar.PCIe kablosunu ekran kartınıza bağlayın. CPU olanı ise anakartınıza. Sonrasında tekrar deneyin.
Fanların ışığı falan hiç yanmadı yani güç gelmedi bilgisayara. Saniyelik bir ışık yandı anakartta sonrasında hiç açılmadı daha.Güç ka
Bağladım çalışmıyor işte bilgisayar.