PSU içinden çıkıp arta kalan kablolar bunlar.
Anakartın üzerine herhangi bir fan kablosu falan bağlamadım. Direk kabloları birleştirip güç kaynağından çıkan uyumlu bir kabloya bağladım. Onu da psu da herhangi bir yere bağladım. Sorun bundan kaynaklı bence. Nasıl yapmam gerekiyor. Resimleri ilk başta var.
Bakın son resim de fanların kablolarını bu kablonun ucuna bağladım en son bu 3 kablo kalıyor. Bunlardan ucu dönük olanı güç kaynağın da herhangi bir yere taktığımda sistem açılmıyor. Anakarta herhangi bir kablo bağlamadım fanlar ile alakalı. Sadece işlemciye taktığım fanı oraya bağladım. O da çalışmadı. Sistem hiç güç almadı ilk başta bir iki saniye aldı sonra daha almadı.
Şuanda tekrardan çalıştırmayı denedim. RGB ışıklar bir yanar gibi oldu söndü. Güç almadı birdaha. İlk defa PSU ayrı kullanıyorum. Normalde bir kaç kere topladım sistem ancak PSU ayrı değildi. Şuanda sanırım sisteme güç vermiyor.
Ekran kartına bağladığım mı yanlış acaba? Onu da paylaştım resim de bakarsanız sevinirim.
@Motionless IN White
Reset swich kablosundan iki tane vardı birisinin yeri var anakartta onu bağladım sadece. Bunu da bağlamam gerekiyor mu?