İnceleme Ranker Cygnus V2 ARGB kasa incelemesi

Görünüşünü Performax Hellfire kasaya benzettim. Elinize sağlık hocam güzel inceleme olmuş.

Güzel inceleme olmuş eline sağlık. N5 Mf'nin devri bitti. Şu an 400-500 bandında çok fazla güzel kasa görüyorum. İncelediğin kasa da bunlardan bir tanesi. Yakın zamanda Rampage RB-K8 incelemesi yapacağım. RB-K8 de 6 pinli bir fan olduğu için duruma göre bu kasayı alanlara o fanları tavsiye edebilirim .

Elinize sağlık gayet güzel bir inceleme olmuş.

Neden herkes bana karşı gibi hissediyorum kasa konularında. Kim açarsa elimdekini satarak o kasayı alasım geliyor. Şeytan diyor şimdi git koy elindekini satışa, bunun beyaz olanını al ama kalsın böyle zararı yok.

Tüm hepsine TD500 white için katlanmaktayım.

N5 mf hala gideri olan güzel bir kasa olsa da çok daha iyi alternatifler çıkmaya başladı ortaya onlarda tahtlarından indirilmeye başlandı teker teker.

Beyaz ve güzel kasalar beni tahrik ediyor.

Bir inceleme olmuş. Eline sağlık, afiyet olsun, falan falan işte.
Bu arada kasanın radyatör desteği hakkında bilgi bulamadım rehberde. İnternette de bulamadım.

Elinize sağlık, kumanda da fan hız ayarı yazıyor onunla ayarlanamıyor mu fanların dönüş hızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…