İnceleme Ranker Cygnus V2 ARGB kasa incelemesi

Hocam benim için ses gelip gelmemesi biraz önemli. Daha önce masaüstü kullanmadığımdan sesi hangi parçalar yapar onu bile bilmiyorum açıkçası. r5 3600 + rtx3060 ile bu kasayı almayı düşünüyorum. Ses yaklaşık ne kadar geliyor?

Dostum fanlar 1200 RPM hızında dönüyor ben genelde oyun oynadığım için kulaklık kullanıyorum sürekli o nedenle sesleri duymuyorum R5 3600 stok fanı ile kullanırsan stok fan sessiz diye biliyorum onun dışında kasadan aşırı bir ses gelmiyor fanlardan herhangi bir ölçüm yapmadım ancak.

Kasadan çok memnunum bu arada. Eskiden son fan hızı ile 75 dereceleri bulan ekran kartım %30-40 fan hızı ile 60-65 derece civarlarında.

Eki Görüntüle 885700

Kasadan çok memnunum bu arada. Eskiden son fan hızı ile 75 dereceleri bulan ekran kartım %30-40 fan hızı ile 60-65 derece civarlarında.
Ekleme yapayım. Snowman X4 ve Snowman MTG10 ile Xeon E5450 işlemci Prime95 testinde maks. 45 derece görüyor. Ek güç girişi bulunmayan ve tek fanlı MSI RX460 (560 BIOS'lu) kart Furmark'ta maks. 57 derece gördü. Macun aynı.

Ekleme: Kartın ek girişi bulunmadığı için UV'li kullanıyorum 75W sınırını aşmamak için.
Kasayla ilgili ekleme: Fanların kabloları berbat. Biraz zorlasanız kopartırsınız. Kumandanın senkronizasyonu kitapçığındaki adımlar uygulanmasına rağmen işlemiyor. Bu yüzden 4 fan, kontrolcü ve kumanda garantiye gidiyor. Alalı 10 gün oldu

Hocam, fan kabloları gayet uzun. Bende kopacak gibi bir hissiyat yaratmadı.

Ancak alacak arkadaşlar bağlantıyı koparmasın dediğiniz gibi. Sıkıntılı olmuş o özelliği. Ben de koparmayı beceremedim tüm kombinasyonları denediğim halde.

Hocam, fan kabloları gayet uzun. Bende kopacak gibi bir hissiyat yaratmadı.

Ancak alacak arkadaşlar bağlantıyı koparmasın dediğiniz gibi. Sıkıntılı olmuş o özelliği.
Dediğim kısım kablo kopması değildi, kontrolcüye bağlanan baş kısmı. Orası aşırı kalitesiz ve güvensiz geliyor her seferinde.

Dostum bende aynı kasayı kullanıyorum gayet memnunum bekletimin çok üzerinde çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…