Ranker Cygnus vs Zalman N3 vs GameBooster GB-L06B

Bütçe
400

Ranker Cygnus modelli kasa alinabilir yani? Ondeki izgara yapisindan dolayi bana da cok kolay hava ceker gibi geliyor. Bir cogunda orada cam var ve koselerden hava aliyor sadece

Ranker Cygnus modelli kasa alinabilir yani? Ondeki izgara yapisindan dolayi bana da cok kolay hava ceker gibi geliyor. Bir cogunda orada cam var ve koselerden hava aliyor sadece
Bence alınır ama zalman n3 var, aerecol var aynı tipte. İnsan kararsız kalıyor

Şunu düşünebilirsiniz bütçeniz yeterli ise Allah nasip ederse önümüzdeki ay alıyorum bu sistemi. Bu arada Ranker’i kimse önermiyor çöp leş tarzı laflar söylüyorlar. Bence bulaşma sistem fiyatı 7350 TL

Dosya Ekleri

• BB0B1784-69A0-4FAA-AAB0-CAC7371C2C4F.jpeg
    879,2 KB · Görüntüleme: 74

Kardeşim senin sistemdeki kasa ney öyle, hava girecek biryer yok aşağıda küçük bir yer var sanırım.

Ayrıca ben sistemin çoğunu topladım sayılır.
Anakartı niye ATX alıyorsun ki?

Vatanda indirimde iken almıştım 600liraya fln gelmişti.

Ranker Cygnus sanki kaliteli gibi görünüyor ama kullananların incelemesi lazım. Ben N3 kullanıyorum, 2-3 ay önce 250 liraya kadar düştü aldım. Tam bir "üzmeyecek ürün" tanımında.

Benim de aklima ayni sey takildi yukaridaki arkadas da ayni seyi yazmis, kasanin onunde aciklik yok sogutmasi nasil acaba

Kardeşim o kasanın videosunu izleyebilirsin Technopat youtube kanalından kötü olsa övmezler. Bu adamlar kötü ürün önermez.

Kardeşim o kasanın videosunu izleyebilirsin Technopat youtube kanalından kötü olsa övmezler. Bu adamlar kötü ürün önermez.
Kardeş ben incelemesini izledim. Sen izledin mı?

Diyor ki, fanlar havalandırma yapmakta zorlanabilir, önde büyük bir delik olsa iyi olurdu diyor.

Kardeş ben incelemesini izledim. Sen izledin mı?

Diyor ki, fanlar havalandırma yapmakta zorlanabilir, önde büyük bir delik olsa iyi olurdu diyor.
Tamam kardeşim Ranker al o zaman ne diyim pişman olacağın şeyler yapma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…