Ranker Cygnus vs Zalman N3 vs GameBooster GB-L06B

Bütçe
400
Aerecol sanki plastik gibi, iç hacmi en küçük olanı ama görünüm olarak güzel. Benim için görünüm önemli değil.

Ranker için fason marka demişler ama daha geniş hacimli ve metal görünümlü.

İç yapıları derken hocam? Dışı zaten benzemiyor. Ranker mesh yapıda, çok iyi hava çeker.

İkisinde PSU üstte. Üstelik hava girecek adam akıllı delik yok.

Ranker Cygnus modelli kasa alinabilir yani? Ondeki izgara yapisindan dolayi bana da cok kolay hava ceker gibi geliyor. Bir cogunda orada cam var ve koselerden hava aliyor sadece

Şunu düşünebilirsiniz bütçeniz yeterli ise Allah nasip ederse önümüzdeki ay alıyorum bu sistemi. Bu arada Ranker’i kimse önermiyor çöp leş tarzı laflar söylüyorlar. Bence bulaşma sistem fiyatı 7350 TL

Dosya Ekleri

• BB0B1784-69A0-4FAA-AAB0-CAC7371C2C4F.jpeg
    BB0B1784-69A0-4FAA-AAB0-CAC7371C2C4F.jpeg
    879,2 KB · Görüntüleme: 74
Şunu düşünebilirsiniz bütçeniz yeterli ise Allah nasip ederse önümüzdeki ay alıyorum bu sistemi. Bu arada Ranker’i kimse önermiyor çöp leş tarzı laflar söylüyorlar. Bence bulaşma sistem fiyatı 7350 TL

Kardeşim senin sistemdeki kasa ney öyle, hava girecek biryer yok :) aşağıda küçük bir yer var sanırım.

Ayrıca ben sistemin çoğunu topladım sayılır.
Anakartı niye ATX alıyorsun ki?

Vatanda indirimde iken almıştım 600liraya fln gelmişti.

Benim de aklima ayni sey takildi yukaridaki arkadas da ayni seyi yazmis, kasanin onunde aciklik yok sogutmasi nasil acaba

Kardeşim senin sistemdeki kasa ney öyle, hava girecek biryer yok :) aşağıda küçük bir yer var sanırım.

Ayrıca ben sistemin çoğunu topladım sayılır.

Vatanda indirimde iken almıştım 600liraya fln gelmişti.
Kardeşim o kasanın videosunu izleyebilirsin Technopat youtube kanalından kötü olsa övmezler. Bu adamlar kötü ürün önermez.

Kardeşim o kasanın videosunu izleyebilirsin Technopat youtube kanalından kötü olsa övmezler. Bu adamlar kötü ürün önermez.
Kardeş ben incelemesini izledim. Sen izledin mı?

Diyor ki, fanlar havalandırma yapmakta zorlanabilir, önde büyük bir delik olsa iyi olurdu diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı