Ranker Virgo vs Spec-Delta

Bence Delta. Mesh alanı tamamı mesh olan kasalara göre 2 derece falan fark ediyor. Gayet yeterli bir alan bence. Malzeme kalitesi berbat olan bir kasa da almış olmazsınız.

Ayrıca, bence Delta tasarım harikası. :D
Toz filtresi yok ve mesh kısmı çok çok az.

Bence Delta. Mesh alanı tamamı mesh olan kasalara göre 2 derece falan fark ediyor. Gayet yeterli bir alan bence. Malzeme kalitesi berbat olan bir kasa da almış olmazsınız.

Ayrıca, bence Delta tasarım harikası. :D
Hava akışı > görünüm.

O yüzden Virgo alsın geçsin, nasılsa Sinerji güveni altında.

Gerçekten de Delta ısınıyorsa ve o mesh görüntüden ibaretse Virgo alacağım o zaman, bence dedikleri kadar kalitesiz değil Virgo, ne dersiniz?

Gerçekten de Delta ısınıyorsa ve o mesh görüntüden ibaretse Virgo alacağım o zaman, bence dedikleri kadar kalitesiz değil Virgo ne dersiniz?
Hocam kasaya sert bir darbe gelmediği sürece bir şey olmaz, hem Corsair'e de sert bir darbe gelse hasar görebilir. Hava akışında da net bir şekilde üstün, pişman olacağınızı düşünmüyorum. Seçenekler sadece ikisi olmasaydı çok daha kaliteli kasalar önerebilirdik fakat durum bundan ibaret.

Hocam kasaya sert bir darbe gelmediği sürece bir şey olmaz, hem Corsair'e de sert bir darbe gelse hasar görebilir. Hava akışında da net bir şekilde üstün, pişman olacağınızı düşünmüyorum.
Aynen, kasa dediğim gibi masanın altında duracağı için düşse de birşey olmaz büyük ihtimal. Tamam Virgo karar kırdım teşekkürler herkese.
Cam karartması da çok güzel duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı