Rap müzik önerisi

Çok rap dinlemem, ama dinlediğim zaman sadece Eminem dinlerim. Recovery ve Relapse albümleri çok iyi.

Galiba khontkarın tek şarkısını dinlemişsiinz herkes gibi. linkler bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende adamın hayranı değilim ama herkes dalga geçip dışlıyor tek şarkısını dinleyerek. Ben fero direk olarak popüler kültüre şarkı yapan birisi yapacak bir şey yok ama kişiliğinin çok iyi olduğunu biliyorum. Tahminen maks. 2 yıldır rap dinliyorsunuz. Ben normalde protest rap old rap dinlerim. Ama cidden artık baydı yıllardır dinliyoruz son 1 2 aydır daha yeni nesil dinliyorum. Tahmin edeyim killa hakanda çöp sana göre. Eleştirim kesinlikle sana değil ama, rap kesinlikle popüler olmaması gereken bir türdü.

Kişiliği çok mu iyi?

Hayır Killa çöp değil, eski adammış belli.
Zaten bir insanın sadece bir şarkısında glug glug dediği için dışlayamam ki bir sürü adam akıllı rapçiyle çalışmaları var.
Bu arada 1.5 yıl oldu mu bilmiyorum Khontkar'ı anladımda Ben Fero hakkındaki düşüncelerim asla değişmez saçma çünkü.
Zaten ben burda adamın kişiliğine laf etmedim sadece şarkıları kötü.

Evet adamın ne zaman kavgaya girdiğini gördün? Ne zaman twitter'dan birine laf attığını gördün? Adama sadece işini yapıyor,bende sevmem yaptığı şarkıları ama ben yanlış hiç bir şeyini görmedim.

Abi yanlış anlama sesi açamıyorum annem duyacak, ne olduğunü açıklar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…