- Makaleler
- 4
Tamam vurgu yaptım bende zaten bunu yazmayaydın ne güzel kalacaktıRapçilerdendi yazdım![]()
Tamam vurgu yaptım bende zaten bunu yazmayaydın ne güzel kalacaktıRapçilerdendi yazdım![]()
Ayrıca Ais Ezhel yazmış arkadaş. Ais Ezhel eskisidir.
Dostum eski adammış dediğinden belli, fight club şarkısı ile tanıdın büyük ihtimalle. Sen şeylerden değilsin neyim var ki dinleyip old rap dinlediğini sanan,1 yıldır rap dinleyen kişiler.Hayır Killa çöp değil, eski adammış belli.
Zaten bir insanın sadece bir şarkısında glug glug dediği için dışlayamam ki bir sürü adam akıllı rapçiyle çalışmaları var.
Bu arada 1.5 yıl oldu mu bilmiyorum Khontkar'ı anladımda Ben Fero hakkındaki düşüncelerim asla değişmez saçma çünkü.
Zaten ben burda adamın kişiliğine laf etmedim sadece şarkıları kötü.
Eski olduğu için geçmiş zaman eki olan "di" ekini kullandım.Ayrıca Ais Ezhel yazmış arkadaş. Ais Ezhel eskisidir.
Bende ondan bahsediyorum. Arkadaş hem "Ais Ezhel" yazmış yani hem eski adını yazmış hemde "rapçilerdendi" yazmış. Zaten onu belirtmesine rağmen aynı şeyi söylemeniz garibime gitti.Eski olduğu için geçmiş zaman eki olan "di" ekini kullandım.
Hayır ben old dinlemiyorum, yani Neyim Var ki şuan yok kitaplığımda (artık nedeniyorsa kitaplık mı, playlist mi)Dostum eski adammış dediğinden belli, fight club şarkısı ile tanıdın büyük ihtimalle. Sen şeylerden değilsin neyim var ki dinleyip old rap dinlediğini sanan,1 yıldır rap dinleyen kişiler.
İlk yazdığında senide böyle tiplerden sandım. Doğru diyorsun ben feronun şarkıları bana da hitap etmiyor.
Ya abi şekilli olsun diye yazdım amma abarttınız ha ne güzel havalı duracaktıBende ondan bahsediyorum. Arkadaş hem "Ais Ezhel" yazmış yani hem eski adını yazmış hemde "rapçilerdendi" yazmış. Zaten onu belirtmesine rağmen aynı şeyi söylemeniz garibime gitti.
Arkadaşlar dinlenecek rap arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.