Rapid trigger klavye önerisi

nicolatesIa

Decapat
Yer
kalifornia abd
Daha fazla  
Merhaba. Apex Pro Mini kullanıyorum ve yakın zamanda satacağım. Valorant oynuyorum ve %75 büyüklüğe sahip uzun vadeli bir klavye bakıyorum. G PRO X TKL Rapid seçeneğini buldum ve çok beğendim. Anlayan hocalarım yardımcı olabilir mi? Bu klavye alınır mı? Bir sıkıntısı var mıdır? Ekipmanlar tamamen G PRO olduğu için bu da G PRO olsun istedim.
Logitech Pro X TKL Rapid RGB aydınlatmalı kablolu İngilizce Q mekanik oyun klavyesi, siyah.

Klavye güzel fakat hot swap değil tercih sizin @nicolatesIa

Hot swap ne oluyor hocam açıklar mısınız rica etsem.

Hocam tek seferlik en iyi klavyeyi almak istiyorum bu mantıklı bir seçim olur mu?

Klavye hakkında pek iyi yorumlar gelmemiş gibi hocam sizin fikriniz nedir tam olarak?

Hot swap ne oluyor hocam açıklar mısınız rica etsem.

Hocam tek seferlik en iyi klavyeyi almak istiyorum bu mantıklı bir seçim olur mu?
Hocam o zaman sahibinden.com'dan "Wooting" diye marka var onu araştırabilirsin. Türkiyede satışı yok yurtdışından geliyor. Çok iyi klavyeleri var. Bende wooting kullanıyorum.

Hocam o zaman sahibinden.com'dan "Wooting" diye marka var onu araştırabilirsin. Türkiyede satışı yok yurtdışından geliyor. Çok iyi klavyeleri var. Bende wooting kullanıyorum.
75 modeli yok sanırım. 75 istiyorum.

Düşük Mm'de çift basma sorunu yapar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı