- Makaleler
- 3
Daha fazla
Hot swap olayı switchlerin PCB'ye lehimli olmaması demektir hocam. Eleştirelim demedim sadece bence gereksiz bir özellik dedim. Açıkçası 6700 bu klavyeye vereceğime görüntüsü sebebiyle AKKO MOD 007B HE PC Santorini Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Mekanik Gaming Klavye bunu alırdım, tabii ki bu kişisel bir mesele benim hoşuma giden başkasının hoşuna gitmeyebilir. Ekleme olarak TR layout bulmak gerçekten zor eğer satın alacak kişi için bu özellik önemliyse klavye güzel gözüküyor.Kullanmakta olduğum Glorious GMMK3 HE'nin artıları:
Türkçe tuş takımlı.
Büyük enter tuşlu.
İster manyetik anahtar ister uyumlu mekanik anahtar kullan.
Hor swapple.
Tuş aydınlatması sadece tuşların arasında değil tuşların içindeki karakterlerde de var. Tuş içindeki karakterde aydınlatma olmayınca karanlık ortamda tuşların karakterleri pek görünmüyor.
PC ve Mac için uyumu için switch.
Üç adet profili hafızasına kaydediyor ve bu profilleri arkadaki switch ile değiştirebiliyorsun.
Bunun gibi artıları sebebiyle Amazon'da çok uyguna satılan Glorious GMMK3 HE modelini şiddetle tavsiye ederim.
Kullanıyorum, satın alırken bunun gibi bir sürü ayrıntısına göre Glorious GMMK3 HE %75 modelini aldım.
Tavsiye verenler de umarım bu kadar hakimdir önerilerine. Doğru bildiğiniz yanlışlarınız çok, kendinizden emin şekilde hemen yargılamayın insanları.
Tercih meselesi fazladan mekanik anahtar desteği de var diye mi eleştirelim yani?
Bu arada kim söyledi bilmiyorum ama hot swapple demek sadece anahtarı değiştirilebilir demek değil. Klavye çalışırken bunu yapabilmek anlamına geliyor diye biliyorum.
Bu hot swap olayı ilk çıktığında Burak Şolt açıklamıştı bir videosunda yanlış hatırlamıyorsam.
Türkçe incelemeleri hiçbir elektronik ürün için önermem bu arada. Çoğu sponsorlu oluyor, doğru düzgün eleştiren yok.Klavye bu arada 8000 HZ destekliyor.
İnceleme videoları bahsetmediğim özellikleri de anlatıyor bu arada.