nicolatesIa
Decapat
Daha fazla
Klavye güzel fakat hot swap değil tercih sizin @nicolatesIa
Glorious gmmk3 he %75 klavyesini kullanıyorum, tavsiye ederim:
İncelemesi:Glorious GMMK3 HE 8K Hz Mekanik Modüler Türkçe Kablolu Siyah Gaming Klavye (GLO-KB-GMMK3-75-PB-HE-W-BLK-TR)
1 milyardan fazla farklı kurulum seçeneğiyle dünyanın en özelleştirilebilir oyuncu klavyesi!www.gaming.gen.tr
Burada çok daha ucuz, bu fiyata kaçmaz, sınırlı stok:
Klavyenin anahtarları(switchleri) kolayca sökülüp değiştirilebiliyor. Yani bir tuş bozulursa klavye çöpe gitmiyor. Bozulan anahtarı değiştirip devam ediyorsunuz.Hot swap ne oluyor hocam açıklar mısınız rica etsem.
Bu glorios gmmk3 de var mıdır siz tavsiye eder misiniz peki?Klavyenin anahtarları(switchleri) kolayca sökülüp değiştirilebiliyor. Yani bir tuş bozulursa klavye çöpe gitmiyor. Bozulan anahtarı değiştirip devam ediyorsunuz.
İncelemesi:Glorious GMMK3 HE 8K Hz Mekanik Modüler Türkçe Kablolu Siyah Gaming Klavye (GLO-KB-GMMK3-75-PB-HE-W-BLK-TR)
1 milyardan fazla farklı kurulum seçeneğiyle dünyanın en özelleştirilebilir oyuncu klavyesi!www.gaming.gen.tr
Hocam o zaman sahibinden.com'dan "Wooting" diye marka var onu araştırabilirsin. Türkiyede satışı yok yurtdışından geliyor. Çok iyi klavyeleri var. Bende wooting kullanıyorum.Hot swap ne oluyor hocam açıklar mısınız rica etsem.
Hocam tek seferlik en iyi klavyeyi almak istiyorum bu mantıklı bir seçim olur mu?
75 modeli yok sanırım. 75 istiyorum.Hocam o zaman sahibinden.com'dan "Wooting" diye marka var onu araştırabilirsin. Türkiyede satışı yok yurtdışından geliyor. Çok iyi klavyeleri var. Bende wooting kullanıyorum.