Rapid trigger ve hot swaplı manyetik switch klavye önerisi

ixtivh

Hectopat
Manyetik switch olduğu için rapid trigger ve hot swap özelliği için istiyorum fakat rapid trigger var mı yazılımda tam anlayamadım. 68'lik olması önemli page up, Home insert tuşları önemli benim için Adobe programları kullanırken çok işe yarıyor. O yüzden 68'lik bir klavye olması şart. Sizce iyi midir? Bu fiyat bandında 68'lik manyetik switch rapid trigger ve hot Swap'ı olan bir klavye arıyorum. Apex Pro TKL vardı çok özensiz kullandım. Yeni bir tane lazım, Apex Pro TKL gereksiz pahalı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünüşünü beğenmediysen Fun 60 Max alabilirsin ama kronik mad alma.

Hocam 68'lik klavye lazım ya şart yani 60'lık alacağımı sanmıyorum, dediğin modelin 68liği hiçbir sonuçta çıkmıyor.

Şu 3Ü arasında sanırım switch farkı var fakat tam olarak fiyat farkı nedir nedendir bileniniz var mı?

Uranus ve ice blue arasındaki tam farkı bilmiyorum o yüzden merak ettim.

Son düzenleme:
Hocam 68'lik klavye lazım ya şart yani 60'lık alacağımı sanmıyorum, dediğin modelin 68liği hiçbir sonuçta çıkmıyor.

Şu 3Ü arasında sanırım switch farkı var fakat tam olarak fiyat farkı nedir nedendir bileniniz var mı?
Aralarında aman aman fark yok switch farkı var. MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye %75 uygunsa bu daha iyi.

Uranus ve ice blue arasındaki tam farkı bilmiyorum o yüzden merak ettim.

Hocam 3üde aynı isimlerini yazabilirsiniz.

Hocam 3üde aynı isimlerini yazabilirsiniz.

Pardon isimleri aynı görünce aynı sandım 3Ü arasından ilk attığınızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı