Rapoo VPRO V280 Mouse alınır mı?

Moon 21

Kilopat
Yer
KKTC Girne
Daha önce ürünü deneyimleyen var ise görüşünü söyleyebilir mi? Almayı düşünüyorum ama kablo sorunum olur mu? Bana uzun kablo gerekiyor.
Ürünün Linki:

@Uykular Haram Oldu Bana. Önerdiğin mouse oyuncu mouse değil ve sıradan kullanım için. Kablosuz mouse deneyimim var ve artık kablosuz kullanmak istemiyorum, sürekli takılmalar ile uğraşmak istemiyorum.
Logitech M171güzel mouse. Ama inanır mısınız, benim de 43 senelik kablolu mouse işkencem var. Tam bir işkence. Kablo sürekli takılıyor mouse'a. 4 yıldır da size dediğim Logitech M171 mouse deneyimim var. Fakat;
İstediğiniz mouse'u derseniz yorumları kötü. Malzemesi kaliteli değil diyen var.

Daha önce ürünü deneyimleyen var ise görüşünü söyleyebilir mi? Almayı düşünüyorum ama kablo sorunum olur mu? Bana uzun kablo gerekiyor.
Ürünün Linki:
dostum aldım ben 85 tl iken yakalamıştım cidden çok beğendim herşeyden önce eline oturması önemli tabi kaliteli rgb elimde daha hiç terlemedi önlemini almışlar zaten terlemez de değişik bir his oluşur ama rahatsız etmez kesınlıkle öneririm param yok diyorsan herşeyi unut al

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı