Rapoo VT9 Air alınır mı?

Bütçe
1500 TL

Makroyu driver uzerinden atıyorsunuz hocam ne yaptirmak istiyorsaniz siz seçin. 4K ile 8K arasinda fark olmaz zaten hissedemezsiniz en ideali 2K Hz de kullanmak hatta. Kablolu 8k hz destekliyor ama kablosuz en fazla 4k hz olması lazım.

Detayli sorularinizi @Snowsat hocam cevaplar.

Polling rate oranını 2K yaptım ancak makroyu anlamadım, bakacağım bugün içinde.

@Snowsat hocam ben 1 haftadır rapoo VT9 Air modelini kullanıyorum, şarjı rahat rahat gittiğinden hiç şarj etmemiştim daha önce zaten full şarjlı gelmişti. Ancak şu an şarjı %30'un aşağısına düştü ve şarj etme ihtiyacı duydum. Adaptöre yanında gelen kabloyu taktım; USB adaptöre, Type-C Mouse'ye olmak üzere ve bir gece bıraktım ancak programdan gördüğüm kadarıyla şarj seviyesi hala aynı. Bir şeyi unuttum mu? Örneğin Mouse'nin şarj olması için Dongle'ın mouse olması falan mı lazım ya da kapalı mı olması lazım?

Son düzenleme:
İfadeler: kxy

Fareyi adaptör ile mi şarj ettin, doğru mu anladım?

Tabii ki hocam, sağlıklı bir şey değil o yaptığın. Bende bir kere yapmıştım. Mouse full şarj ile 1 günü çıkaramamıştı.

Sağ olun hocam benim ilk şarjlı farem ondan dolayı sıfır tecrübeyim bu konuda. Ben bu fareden önce son 5 yıldır pilli kullanıyordum.

Sorun %100 ondan kaynaklıdır diyemem ama yüksek ihtimalle öyledir. PC harici şarj etmemeye özen gösterin.

Hocam kablo ile bağladım oldu sağ olasın teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…