- Makaleler
- 3
Daha fazla
Hocam teknobiyotiğin videosundaki abi eğer farenin kendi Firmware'sini indirmezseniz gelişkin mouse özellikleri sizde kapalı olur dedi. Gelişkinden kastı örneğin: Mouse hiç hareket etmeden X dakika kadar durdu sonra uyku moduna geçiyor falan filan.
Hocam tekrardan selamlar, rapoo VT9 Air modelini aldım ve geldi. Şu anlık iyi özellikle bataryası hiç bitmeyecek gibi. Ancak birkaç sorum var, öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu benim ilk oyuncu farem. Ve ben bu makro olayını anlamadım, Minecraft'ta sol Click'e abanmak için makro kullanırdık ama ne olduğuna hiç bakmazdık. Biri bana bunun ne olduğunu, ne işe yaradığını ve ne tavsiye ettiğini söylerse çok makbule geçer. Ayrıca uygulamada 8K ayarı dongle olmadan da açılabiliyor ama çalışıyor mu? 125 Hz'den 8K'ya geçince fark ediyor ama 4K'den 8K'ya geçince çok da anlaşılmıyor açıkçası ya da ben anlayamadım.
Makroyu driver uzerinden atıyorsunuz hocam ne yaptirmak istiyorsaniz siz seçin. 4K ile 8K arasinda fark olmaz zaten hissedemezsiniz en ideali 2K Hz de kullanmak hatta. Kablolu 8k hz destekliyor ama kablosuz en fazla 4k hz olması lazım.
Detayli sorularinizi @Snowsat hocam cevaplar.