Rapoo VT960PRO alınır mı?

Reis mouse elime bugün geçti buna makro vs yapsam sıkıntı olur mu peki.

Konuyu hortlatıyorum ama.
Hocam uzun zaman olmuşta mouse iyi miydi? Bende VT9Pro almayı düşünüyorum ama hiç doğru düzgün uzun süre kullanım incelemesi bulamadım.

2 sene önce önermişim fareyi ve hala taş gibi kullanıyorum :D

Kronik scroll tuşu gibi sorunlar ile karşılaşmadınız değil mi hocam? Pazarama'da 1249TL'ye geliyor bu fırsatta almayı düşünüyorum.

Kronik scroll tuşu gibi sorunlar ile karşılaşmadınız değil mi hocam? Pazarama'da 1249TL'ye geliyor bu fırsatta almayı düşünüyorum.
Ben 4 senedir, abim ise 6 senedir kullanıyor. Ben sorun yaşamadım ama yaşaman imkansız diyemem; teknoloji sonuçta şans işi. En iyisini de alsan sorun yaşayabilirsin. Ancak ürün gerçekten güzel, eski olmasına rağmen yenilere taş çıkarır.

bende aynı sekılde bır bılgı bulamadım SSprıme almayı dusunuyordum ama trde bulamadım rıval3 bakıyordum Rapoo VT9Pro4k bunu gordum PAW 3398 sensoru var 4000hz raporlama hızı var ve kablosuz maus bu fıyata ınanılmaz duruyor hocam ama hala tedırgınım kafam cok karıstı

Bende aynı sekılde bır bılgı bulamadım ssprıme almayı dusunuyordum ama TR'de bulamadım Rival3 bakıyordum rapoo VT9Pro4k bunu gordum PAW 3398 sensoru var 4000Hz raporlama hızı var ve kablosuz fare bu fıyata ınanılmaz duruyor hocam ama hala tedırgınım kafam cok karıstı.

Benim de karışık hocam Z1 öneriyorlar forumda.

Bende aynı sekılde bır bılgı bulamadım ssprıme almayı dusunuyordum ama TR'de bulamadım Rival3 bakıyordum rapoo VT9Pro4k bunu gordum PAW 3398 sensoru var 4000Hz raporlama hızı var ve kablosuz fare bu fıyata ınanılmaz duruyor hocam ama hala tedırgınım kafam cok karıstı.
Hocam ben Glorious model i aldım. Ergonomik ve televizyon kullanmamdan dolayı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı