Rapor edildim ve banlandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz da yenilgiyi kabullenememek buna sebep oluyor, her ne kadar karşındaki insanın haklı olduğuna içten içe inansan da belirtmek istemiyorsun. Yine kendi bildiğini okumaya devam ediyorsun ki; bu bana da olmuştur zaman zaman. İçinden "ulan haklı aslında" diyorsun ama dışardan rezil olmamak için aynı düşünceyi ısrarla belirtiyorsun, hatta belirtirken karşındakini kırıyorsun.

Moderatörlerin de neye göre nasıl seçildiğini bilmiyorum açıkçası, dün normal üye olan adam bakıyorum bugün daha moderatör bile olamadan süper moderatör rütbesine çıkmış, benim bildiğim önce bi' moderatör olunur sonra süper olunur. Ama burda öyle bir şey göremedim, moderatör alımı konusunda en az 1.000 mesaj sayısı istiyorlardı ancak 600 mesajla moderatör olmuş birisi var mesela. Moderatör seçimlerinde bir tutarsızlık söz konusu yani, yöneticiler kendileriyle çelişiyor bana kalırsa.

Moderatörlerin de neye göre nasıl seçildiğini bilmiyorum açıkçası, dün normal üye olan adam bakıyorum bugün daha moderatör bile olamadan süper moderatör rütbesine çıkmış, benim bildiğim önce bi' moderatör olunur sonra süper olunur. Ama burda öyle bir şey göremedim, moderatör alımı konusunda en az 1.000 mesaj sayısı istiyorlardı ancak 600 mesajla moderatör olmuş birisi var mesela. Moderatör seçimlerinde bir tutarsızlık söz konusu yani, yöneticiler kendileriyle çelişiyor bana kalırsa.

Moderatör konusunda talep olduğunu düşünmüyorum o yüzden kolaylaştırdılar bence.

Moderatör ve Süper Moderatör görevleri farklı. Yani ilk önce Moderatör olunup daha sonra Süper Moderatör olunmuyor. Moderatör, tek bir kategoriden sorumludur. Rehberler hazırlar, teknik konularda yardımcı olur. Süper Moderatör ise tüm forumdan sorumlu olup denetime, raporlara bakar. Düzenleme yapar.

Biraz da yenilgiyi kabullenememek buna sebep oluyor, her ne kadar karşındaki insanın haklı olduğuna içten içe inansan da belirtmek istemiyorsun. Yine kendi bildiğini okumaya devam ediyorsun ki; bu bana da olmuştur zaman zaman. İçinden "ulan haklı aslında" diyorsun ama dışardan rezil olmamak için aynı düşünceyi ısrarla belirtiyorsun, hatta belirtirken karşındakini kırıyorsun.

Konuyu okudum ancak arkadaş sizin anlattığınızın aksine kendini kaptırmış gidiyor :D Dediklerinden çok emin.

Sizi savunanlardan biride bendim. Sonuna kadar haklısınız ama işte yine bilgisiz ve yetersiz insanlar yüzünden konunun sonunda arkadaş GTX 1650 almaya karar veriyor.

Forum tam bir kanser. Hem üyeleri hem moderatörleri. Bilgisayardan anlayan sayısı zaten az. Teknik konulardan çözüme kavuşan çok az konu var. Takma kafana...

Bugüne kadar kaç teknik konuyu çözüme kavuşturdunuz ya da kavuşturmaya çalıştınız?

Bugüne kadar kaç teknik konuyu çözüme kavuşturdunuz ya da kavuşturmaya çalıştınız?

Daha az önce BIOS sürümünü güncelleyemeyen kişinin konusuna cevap verdim. Elimden geldiğince teknik konulara cevap veriyorum. Tanımadan-etmeden yorum yapmayın. Zaten lafım size değil.

Bir soru sordum sadece. Herhangi bir yorum yapmadım. Ha evet, soruyu yorum amaçlı sordum, doğru...

Yine de çözüme kavuşan konu sayısı az yorumuna katılmıyorum. Aslında çoğu konu daha önce açılan konuların benzerleri ve çoğu için bir çözüm mesajımız var. Sadece herkese tek tek aynı cevabı yeniden vermek gerekiyor. Bunu da elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı