Rapor edildim ve banlandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahsi geçen, raporlanıp uzaklaştırıldığın konu hayatımda gördüğüm en troll konu. Sadece başlıktan konu mu üretilir yahu ? Gelen neredeyse bütün Wattman konularına bir göz attım, %25'i sadece kapanma sorunu yaşamakta. %75'i sadece uyarı aldığı için konu açmış, işte ayarları sıfırlanıyormuş falan.

Bu sorunu yaşayanların bir ortak noktası var ama bulmak lazım, bahsi geçen konuya Wattman'ın ne olduğunu ve o kocaman wattman uyarısının ne olduğunu bilmeyen kişiler. Wattman bir hata değil, uyarı. İsterse bilgisayarın başka şekilde çöksün, açıldığında aynı uyarıyı kesinlikle alacaksın.

Wattman'ın tek amacı kartını korumak.

@Astrein çoğu kişinin zaten korumakla ilgili bir sıkıntısı yok, bu hatayı hiç almadıysanız anlamazsınız demek istediğimi, bir süre sonra sürekli olmaya başlıyor ve inanılmaz derecede sinir olmaya başlıyorsunuz.

Malesef bu işler böyledir. Haklı insanlar ilk kez cezalandırılmıyor. Bunu, bu foruma eleştiri olarak söylemiyorum. Her yerde böyle oluyor. Engellemek ya da göz ardı etmek bir çözüm olarak görülebilir ama karşıdaki insana cevap vermeyince, kendi egosu tatmin olacak.

Ben çözümümü buldum biraz aslında. Sosyal ortamdaki çomar ve yobazlara DDOS atıyorum ve rahatlıyorum. Bilmeyenler için söyleyeyim DDOS atınca karşıdakinin internetini geçici olarak yavaşlatıyorsunuz ciddi şekilde.

Moderatör konusunda talep olduğunu düşünmüyorum o yüzden kolaylaştırdılar bence.
Geceleri oturup konu onaylayayım. Yazım yanlışı olan raporlara bakayım. Tek kuruş da istemem dememe rağmen kabul etmediler. 8-9 ay boş vaktim vardı.
Bu yüzden ya taleplere bakmıyorlar bile. Ya da biz zaten bu adamı zamanında 2-3 kere banladık, bir de moderatör mü yapacağız diyorlar. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Userbenchmark'ı sevmiyorum PassMark daha sade bence. [emoji16]
Passmark kullanıcı verilerine mi dayanıyor? Ben userbenchmark'ı ortalama kullanıcı verilerine dayandığı için seviyorum.

Hocam bence işini gerçekten güzel yapan bir siz varsınız birde kartal şeklinde profil fotoğrafına sahip bir moderatör arkadaş vardı o. Diğerlerinin mesajlarını vs. pek görmüyorum. Moderatörleri kullanıcılar seçmeli bence. Geçenlerde HakanCT yazım hatası yapmıştı. [emoji2962]

Userbenchark'ın ağır şekilde intel destekleyen bir site olduğunu söylemek isterim, geçtiğimiz günlerde multihthread puanının, işlemcinin tam puanına etkisini %10'dan %2 yaptılar, tek çekirdek puanının etkisini %10 attırdılar.

Sebebi ise neymiş, son kullanıcıya yaramıyormuş. Sonra arkaya discord açınca 1 ton stutter. Son kullanıcı dedikleri kısım umarım sabah akşam dandik oyunlar oynayan kısım değildir. Multithread oyunlarda pek işe yaramayan bir şey fakat %2 değere çekilecek kadarda gereksiz değil.

Ekran kartı kısmı güzel, işlemci kısmı pek güvenilir değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…