Raporlu şekilde sınava girmemek telafi edilir mi?

burokah1

Hectopat
Öncelikle selamlar hocam. Bugün (çarşamba) kimya sınavım vardı ama sabah kalktığımda fena şekilde midem bulanıyordu. Gitmedim rapor aldım 2 günlük rapor verdiler bir dahaki haftada biliyorsunuz ara tatil ve başka sınavımda kalmadı Cuma'ya raporum yok ama son günde kimse gitmek istemiyor. Otomatik olarak cuma gitmesem ara tatil sonrası telafi sınav yaparlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocanın vicdanına kalmış. Olması gereken ise raporlu olduğun sürecin telafisi verilir.

Öncelikle selamlar hocam. Bugün (çarşamba) kimya sınavım vardı ama sabah kalktığımda fena şekilde midem bulanıyordu. Gitmedim rapor aldım 2 günlük rapor verdiler bir dahaki haftada biliyorsunuz ara tatil ve başka sınavımda kalmadı Cuma'ya raporum yok ama son günde kimse gitmek istemiyor. Otomatik olarak cuma gitmesem ara tatil sonrası telafi sınav yaparlar mı?

Yapar müdür yardımcısına ver direkt raporu hoca bakmasın kaç gün olduğuna.

Bana kalırsa git ve sınavını ol çünkü ara tatilden sonra neredeyse sınavların tümü açıklanmış olur ve hocalar sınavı yapmak istemez. Yapsa bile çoğu soruları değiştirir. Riske atmaya gerek yok eğer o dersle aran iyise git ve sınavlarını ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı