Raporsuz matematik sınavına girilebilir mi?

Zaten hocam yine kötü alacağım ama bir şekilde o sınava girebilmem lazım. Ayrıca okulum hiç raporsuzlar giremez diye tembihlemedi şu ana kadar.

Hocam o zaman kalmıyormuşum ama ortalamam 50 altında olmasın.
Öğretmeninle konuş sınava almazsa bile proje ödevi iste. Yüksek sözlü+proje notu ile elliyi geçersin.

Zaten hocam yine kötü alacağım ama bir şekilde o sınava girebilmem lazım. Ayrıca okulum hiç raporsuzlar giremez diye tembihlemedi şu ana kadar.

Zaten sınıfta kalmak aşırı zor bir şey. Ben 12. sınıfım. 11 ve 10. sınıfta sınav notlarım hep 50 altındaydı ama sözlülerle falan geçtim hiç kalmadan. Fazla takmayın yani.

Öğretmeninle konuş sınava almazsa bile proje ödevi iste. Yüksek sözlü+proje notu ile elliyi geçersin.

Zaten sınıfta kalmak aşırı zor bir şey. Ben 12. sınıfım. 11 ve 10. sınıfta sınav notlarım hep 50 altındaydı ama sözlülerle falan geçtim hiç kalmadan. Fazla takmayın yani.

Sağ olun yardımınız için içim biraz da olsa rahatladı.

Merhaba ben 10. sınıfım. Matematik sınavı günü sınavı kaçırdım ve rapor da alamadım. Eğer g girilirse sınıfta kalmam kaçınılmaz olacak. Sınava girebilir miyim raporsuz veya müdürle konuşsam sınava sokar mı?
Hocanız veya müdür iyi kalpli birisiyse kabul ederler ancak değilse olaya ailenizi de davet edin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı