Raporsuz sınava girilebilir mi?

MuptezelRakun041

Hectopat
Daha fazla  
Cuma günü fizik ve tarih sınavı vardı. Midem bulanıyor diye gitmedim. Fakat geç kalktığım içinde rapor almaya gidemedim. Raporsuz sınava girebilir miyim? Annem veya babam okula gelip telafi sınavı istese falan sıkıntı olur mu? Normalde çok endişe etmezdim fakat iki hocada gayet agresif.

Cuma günü fizik ve tarih sınavı vardı. Midem bulanıyor diye gitmedim. Fakat geç kalktığım içinde rapor almaya gidemedim. Raporsuz sınava girebilir miyim? Annem veya babam okula gelip telafi sınavı istese falan sıkıntı olur mu? Normalde çok endişe etmezdim fakat iki hocada gayet agresif.
Normalde yapamaz rapor olmadan ancak hocanın insafına kalmış bir şey.

Hocanın insafına kalmış. Ben olsam nasıl bir öğrenci olduğuna bakar ona göre yapar yada yapmazdım.

Genellikle sıkıntı olmaması için alırlar sınava bir şey olmaz

Bazı hocalar insiyatif kullanıp kendi dersinde seni sınava sokarak raporsuz sınav yapmış oluyor. Fakat rapor meselesini ciddiye alan bir hocanız varsa yapabileceğiniz tek şey ailenizi okula getirmek. Eğer Cuma gününün üzerinden 5 iş günü geçmeden önce aileniz okula gidip dilekçe verirse(Okul yönetimi dilekçe konusunda yardımcı oluyor) o gün izinli yani raporlu sayılıyorsunuz. O zaman yine problem olmadan sınava girersiniz.

Bazı hocalar inisiyatif kullanıp kendi dersinde seni sınava sokarak raporsuz sınav yapmış oluyor. Fakat rapor meselesini ciddiye alan bir hocanız varsa yapabileceğiniz tek şey ailenizi okula getirmek. Eğer cuma gününün üzerinden 5 iş günü geçmeden önce aileniz okula gidip dilekçe verirse(okul yönetimi dilekçe konusunda yardımcı oluyor) o gün izinli yani raporlu sayılıyorsunuz. O zaman yine problem olmadan sınava girersiniz.

Sağ olun hocam.

Genellikle sıkıntı olmaması için alırlar sınava bir şey olmaz.

Sağ olun, gene de dilekçe verdirteceğim. 2 dersten daha kalırsam sınıfta kalıyorum.

Bundan 5 sene önce. Benim bir arkadaş. Hocaya sahte rapor hazırlıyordu. Kaşesi imzası aynı olan. Sonra hocaya gösterip sınava giriyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı