Raporum yanlışıkla çöpe atıldı

Dostlar merhaba, hasta olduğum için bir günlüğüne okula gitmemiştim ve rapor almıştım. Fakat annem raporu az önce attığını söyledi, anneme bir şey dememek için zor tuttum kendimi. Sinirlendiğim nokta, özürsüz devamsızlığa yazılması değil. Raporda adım, soyadım falan yazıyordu daha bilgi yazıyor muydu onu da hatırlamıyorum gerçekten delirecem düşünmekten. Adres falan yazılıysa ne olacak diye düşünüyorum. Size sormak istediğim soru ise, raporlarda adres, T.C kimlik numarası gibi bilgiler yazıyor mu? T.C bilgilerimiz her ne kadar internette geziyor olsa bile rastgele bir insanın o raporu bulup bilgilerimi öğrendiğini düşününce kötü oluyorum. Cevaplarını beklemekte olacağım...

Siz bunu yazana kadar Çöp Arabası gelip o raporu paramparça etmiştir. Hem kim Çöpe bakarak "aa, şu şunun raporu bir bakam" deyip Raporu alır ki? Uğraşmazlar bile. Boşuna tedirgin oluyorsunuz.
T.C yazıyor diye hatırlıyorum. Ad, Soyad falan yazıyor. Adres yazdığını zannetmiyorum.

Siz bunu yazana kadar çöp arabası gelip o raporu paramparça etmiştir. Hem kim çöpe bakarak "aa, şu şunun raporu bir bakam" deyip raporu alır ki? Uğraşmazlar bile. Boşuna tedirgin oluyorsunuz.
T.C yazıyor diye hatırlıyorum. Ad, soyad falan yazıyor. Adres yazdığını zannetmiyorum.

Hocam olayı sıcağı sıcağına yazdım biraz, gergindim desem yalan olmaz. Bir de biri rastgele bulsa ne olur diye düşünmüştüm, sizin mesajınızı okuyunca dediğiniz mantıklı geldi ve içim rahatladı diyebilirim, teşekkürler.

Dostlar merhaba, hasta olduğum için bir günlüğüne okula gitmemiştim ve rapor almıştım. Fakat annem raporu az önce attığını söyledi, anneme bir şey dememek için zor tuttum kendimi. Sinirlendiğim nokta, özürsüz devamsızlığa yazılması değil. Raporda adım, soyadım falan yazıyordu daha bilgi yazıyor muydu onu da hatırlamıyorum gerçekten delirecem düşünmekten. Adres falan yazılıysa ne olacak diye düşünüyorum. Size sormak istediğim soru ise, raporlarda adres, T.C kimlik numarası gibi bilgiler yazıyor mu? T.C bilgilerimiz her ne kadar internette geziyor olsa bile rastgele bir insanın o raporu bulup bilgilerimi öğrendiğini düşününce kötü oluyorum. Cevaplarını beklemekte olacağım...
Zaten çöp poşetinin içinde olacağı için birinin onu bulma ihtimali 0 falan yani. Kim tutup çöp poşetini açıp da kağıtta ne yazıyor diye karıştırsın ki. O yüzden böyle şeyleri pek kafaya takmayın.

Dostlar merhaba, hasta olduğum için bir günlüğüne okula gitmemiştim ve rapor almıştım. Fakat annem raporu az önce attığını söyledi, anneme bir şey dememek için zor tuttum kendimi. Sinirlendiğim nokta, özürsüz devamsızlığa yazılması değil. Raporda adım, soyadım falan yazıyordu daha bilgi yazıyor muydu onu da hatırlamıyorum gerçekten delireceğim düşünmekten. Adres falan yazılıysa ne olacak diye düşünüyorum. Size sormak istediğim soru ise, raporlarda adres, T.C kimlik numarası gibi bilgiler yazıyor mu? T.C bilgilerimiz her ne kadar internette geziyor olsa bile rastgele bir insanın o raporu bulup bilgilerimi öğrendiğini düşününce kötü oluyorum. Cevaplarını beklemekte olacağım...

Hocam kimse çöpten sizin kağıdınızı çıkarıp isminize soy isminize bakmaz bence. Islak çöp varsa parçalanmış gitmiştir zaten.

@Chester Bennington

Dostlar merhaba, hasta olduğum için bir günlüğüne okula gitmemiştim ve rapor almıştım. Fakat annem raporu az önce attığını söyledi, anneme bir şey dememek için zor tuttum kendimi. Sinirlendiğim nokta, özürsüz devamsızlığa yazılması değil. Raporda adım, soyadım falan yazıyordu daha bilgi yazıyor muydu onu da hatırlamıyorum gerçekten delireceğim düşünmekten. Adres falan yazılıysa ne olacak diye düşünüyorum. Size sormak istediğim soru ise, raporlarda adres, T.C kimlik numarası gibi bilgiler yazıyor mu? T.C bilgilerimiz her ne kadar internette geziyor olsa bile rastgele bir insanın o raporu bulup bilgilerimi öğrendiğini düşününce kötü oluyorum. Cevaplarını beklemekte olacağım...

Çok boş yapmışsın bu kadar kasılacak ne var anlamadım. Gören de sanır üstüne şirket açıp batırmışlar sanır. Abartılacak bir şey yok annene de bir şey söyleme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı