Raptor 3060 Ti alınır mı?

Linkteki bu sistem, işlemciyi i5-12400F yaparak alınır mı?

1 aydır sistem almamı engelleyen tek şey 8 GB VRAM. Sırf bu yüzden 3060 almak istemiyorum, AMD de istemiyorum.
4060 16 GB versiyona da bütçemin yeteceğini sanmam.

Olabilir, iki anakart arasındaki fark nedir?

Bunu alin PSU daha iyi, 8 GB bu kadar korkulacak bir şey oldugunu dusunmuyorum. Optimizasyonu kotu cikan TLOU1, Hogwarts Legacy gibi oyunlarda duzelene kadar sorun yasatiyor, o da 2K da zaten oluyor. 3060 ile zaten 2K oynayamayacaksiniz ki. Ve sadece kac GB VRAM oldugu degil, bellek veriyolu ve bellek tipi de onemli. 3060 Ti, 256bit veriyolunu kulandigindan dolayi VRAM'lerini daha verimli kullanabiliyor, dolayisyla 8 GB 126bit veri yolu kullanan bir 3060 ile ayni degiller.

Bunu alin PSU daha iyi, 8 GB bu kadar korkulacak bir şey oldugunu dusunmuyorum. Optimizasyonu kotu cikan TLOU1, Hogwarts Legacy gibi oyunlarda duzelene kadar sorun yasatiyor, o da 2K da zaten oluyor. 3060 ile zaten 2K oynayamayacaksiniz ki. Ve sadece kac GB VRAM oldugu degil, bellek veriyolu ve bellek tipi de onemli. 3060 Ti, 256bit veriyolunu kulandigindan dolayi VRAM'lerini daha verimli kullanabiliyor, dolayisyla 8 GB 126bit veri yolu kullanan bir 3060 ile ayni degiller.
Teşekkür ederim. Bunu görmemiştim. Kasa çok sade görünüyor sanki?

Teşekkür ederim. Bunu görmemiştim. Kasa çok sade görünüyor sanki?

Evet maalesef biraz fazla sade tek bir tane egzoz fanı ile geliyor, iyi bir hava akımı için mutlaka ayrıca fan almalısınız ama yine de fanlar ucuz şey diğer sistemde dahili 4 fan geliyor olsa da PSU'dan ötürü bunun daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı