Çözüldü Raptoreum'dan kazanılan kazanç nasıl cüzdana çekilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
25 Ağustos 2020
Mesajlar
20.931
Makaleler
2
Çözümler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Dünden beri raptoreum kazımı yapıyorum ve ortalama 850-1500 arası h/s alıyorum. Cüzdanımı Config dosyasına doğru bir şekilde girdim ancak hiçbir türlü cüzdanımda hareket olmuyor. Bu kazılan RTM'i nasıl cüzdanıma çekebilirim?

1637174559896.png

@st_140523 hocam bakar mısınız siz kullanıyordunuz.
 
Son düzenleme:
Çözüm
Config dosyasına yazdığımız adresi soruyorsanız programdan al kısmına girip ücret talep etmeden isim verip orada çıkan cüzdan kodunu aldım. Örnek fotoğraf;

Eki Görüntüle 1218101
Eğer pool kısmını soruyorsanız orası geldiği gibi en çok kullanılan pool da bıraktım.

Hocam diğer konuya yeni yazdığım mesaj: Dex trade adlı borsaya giriyoruz ikinci olarak borsaya kayıt olup cüzdan kısmına giriyoruz 3. olarak arama kısmına RTM yazıp deposite tıklıyoruz. Burada karşımıza çıkan adres cüzdan adresimiz bu adresi Config dosyasındaki gerekli yere girip kazımı başlatıyoruz. Günde iki defa borsaya ödeme yapılacaktır. Havuz olarak flockpool kullanmanızı öneririm. Hocam isterseniz siz dex trade borsasından cüzdan adresinizi alıp bana gönderin ben size Config dosyasını göndereyim.
Bu RTM ile alakalı madencilik hızını bir türlü anlamadım, ortalama hızım 2.6 KH ama bazen 5.5'lere çıkıp nasıl aynı dakikalarda 1.2'lere iniyor anlamsız. Çok güven vermiyor bu RTM. Günlük ortalama 32 RTM civarında kazıyor 2.6 KH. Sizlerin hızları ve kazançları ne durumda acaba?
 
Bu RTM ile alakalı madencilik hızını bir türlü anlamadım, ortalama hızım 2.6 KH ama bazen 5.5'lere çıkıp nasıl aynı dakikalarda 1.2'lere iniyor anlamsız. Çok güven vermiyor bu RTM. Günlük ortalama 32 RTM civarında kazıyor 2.6 KH. Sizlerin hızları ve kazançları ne durumda acaba?

Bende arada 1900HSlere çıkıp 1200-900'lere düşüyor.
 
Hocam merhaba, dex-trade ile cüzdanımı bağlamıştım fakat ne olur ne olmaz diyerek rtm core wallet indirirek işlemlere devam etmeye karar verdim. Tekrar işlemlere başladığım için ödeme eşiğini henüz almadım. Merak ettiğim RTM Core Wallet cüzdanında biriktirdiğim RTM'leri dex-trade veya başka bir borsaya gönderirken ne kadar fee ücreti ödeyeceğim? ve kullandıysanız ileride bir sorun olması halinde (pc gitmesi, hdd vs.) bu cüzdanın yedeğini nasıl alacağım trust wallet gibi 12 kelimeden oluşan bir söz dizimi göremedim. Şimdiden teşekkürler. @st_140523
 
Hocam dex trade adlı borsaya ödemeniz yatacak. Zaten ödeme olduğu zaman e postanıza da bildirim düşecektir. Onun dışında paranızıda istediğiniz kripto paraya dönüştürüp Binance, Binance TR, BtcTurk ve Paribu gibi borsalara gönderip banka hesabınıza ödeme alabilirsiniz. Eğer ödeme alacağınız zaman sıkıntı olursa etiketleyebilirsiniz :).

Hocam dex trade hesabımdan Binance TR hesabıma göndereceğim RTM coini ama adres etiketine ne yazacağım ve hangi kripto paraya dönüştüreyim. @st_140523
 
Hocam merhaba. Ben şimdi apramı çekeceğim ancak dex tradeden RTM'i nasıl BTC'ye çevirip Binance atabilirim?

Hocam ilk olarak BTC'nin komisyonu kaç ona dikkat edin çünkü fazla komisyon kesmesin, ilk olarak RTM'leri exchange bölümüne tıklayıp sağ alttaki yerden satıyoruz. İkinci olarak sol üst tarafta "RTM/USDT" yazıyor o bölüme gelip "BTC/USDT" yi seçiyoruz (burada ETH almak istiyorsan "ETH/USDT" veya BNB almak istiyorsan"BNB/USDT" yi seçebilirsin) Orada satın alma bölümünde ne kadar dolarlık alacaksan miktarı yazıp "buy" a basıyoruz. Artık BTC'ni almış oluyorsun. Sonra wallete girip BTC'nin üstüne gelip withdraw diyorsun ve buraya binance/binance TR'den aldığın cüzdan adresini girip miktarı belirttikten sonra "request withdraw" a tıklayıp BTC'ni hesabına gönderiyorsun. Cüzdan adresi almayı bildiğinizi varsayıyorum bilmiyorsanızda belirtin hemen yardımcı olayım. :)
 

Geri
Yukarı