RAR dosyasından klasörler ve dosyalar çıkmıyor

M.E

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle AOC2 oyunun bir modu olan conquerors 2.1'i indirmek istedim. Ancak doyaları RAR'dan çıkardığımda %3 de takılıyor ve PC donmaya başlıyor.

Dosya Ekleri

• 1717617684079.png
    1717617684079.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba. Öncelikle AOC2 oyunun bir modu olan conquerors 2.1'i indirmek istedim. Ancak doyaları RAR'dan çıkardığımda %3 de takılıyor ve PC donmaya başlıyor.
Dosya'yı 7Zip'te açıp test archive et, muhtemelen hatalı veya iyi ihtimalle şifreli. Hatalıysa yeniden indireceksin, şifreliyse artık nereden bulduysan oraya bak veya readme.txt'leri okumadan geçme.

Dosya'yı 7ZIP'te açıp test archive et, muhtemelen hatalı veya iyi ihtimalle şifreli. Hatalıysa yeniden indireceksin, şifreliyse artık nereden bulduysan oraya bak veya readme.txt'leri okumadan geçme.

PC'ye format atmıştım atmadan önce aynı dosyayı indirip dışarı atmıştım şifreli olmadığına eminim ayrıca tekrar tekrar indirip denedim.

PC'ye format atmıştım atmadan önce aynı dosyayı indirip dışarı atmıştım şifreli olmadığına eminim ayrıca tekrar tekrar indirip denedim.
RAR içinden RAR veya herhangi sıkıştırılmış bir şey içinden çıkartmıyorsun değil mi?

Dosyayı daha üst bir klasör dizinine alıp orada dene, misal D:\hede\hede\hede yerine sadece D:\

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı