Evet var denedim olmuyorBaşka RAR uygulaması ile denediniz mi? 7ZIP mesela.
Dosya'yı 7Zip'te açıp test archive et, muhtemelen hatalı veya iyi ihtimalle şifreli. Hatalıysa yeniden indireceksin, şifreliyse artık nereden bulduysan oraya bak veya readme.txt'leri okumadan geçme.Merhaba. Öncelikle AOC2 oyunun bir modu olan conquerors 2.1'i indirmek istedim. Ancak doyaları RAR'dan çıkardığımda %3 de takılıyor ve PC donmaya başlıyor.
Dosya'yı 7ZIP'te açıp test archive et, muhtemelen hatalı veya iyi ihtimalle şifreli. Hatalıysa yeniden indireceksin, şifreliyse artık nereden bulduysan oraya bak veya readme.txt'leri okumadan geçme.
RAR içinden RAR veya herhangi sıkıştırılmış bir şey içinden çıkartmıyorsun değil mi?PC'ye format atmıştım atmadan önce aynı dosyayı indirip dışarı atmıştım şifreli olmadığına eminim ayrıca tekrar tekrar indirip denedim.
maalesef olmadıRAR içinden RAR veya herhangi sıkıştırılmış bir şey içinden çıkartmıyorsun değil mi?
Dosyayı daha üst bir klasör dizinine alıp orada dene, misal D:\hede\hede\hede yerine sadece D:\
Crack ise, antivirüsün açıksa bu da bir sebep olabilir, aklıma şimdi geldi.maalesef olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.