Çözüldü RAR yazma hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batu3389

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, RAR dosyasını çıkartmak istediğimde yükleyeceğim fotodaki sorunla karşılaşıyorum masaüstü ve D gibi farklı klasörlerde de denedim yine aynı hatayı veriyor. Dosyanın RAR boyutu 80 küsur GB D de 249GB boş alan var. Bu sorunun çözümü nedir bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240628_014352_Photos~2.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 47
Çözüm
C'de yer yok hocam 5 10 GB kalmış boş alan. c'yi ne kadar boşaltmam gerekir bu durumda?

Alan açmaktansa WinRAR ayarlarından aşağıdaki seçenekte, D klasöründe temp klasörü oluşturup, onu seçip dener misiniz?

Yani burada C klasörü yerine D klasörünün içinde temp klasörü oluşturup onu seçin. O şekilde deneyin bakalım belki düzelir.
WinRAR C diski bazında çalışır. C diskinde yeterli alan var mı? Çıkartma işlemi yaparken orayı kullanır önce. Zira downloads klasörü C diskinde yer alıyor.

C'de yer yok hocam 5 10 GB kalmış boş alan. c'yi ne kadar boşaltmam gerekir bu durumda?

Alan açmaktansa WinRAR ayarlarından aşağıdaki seçenekte, D klasöründe temp klasörü oluşturup, onu seçip dener misiniz?

Yani burada C klasörü yerine D klasörünün içinde temp klasörü oluşturup onu seçin. O şekilde deneyin bakalım belki düzelir.

Çözüm

Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yaptım işe yaradı, sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…