Çözüldü RAR yazma hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batu3389

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, RAR dosyasını çıkartmak istediğimde yükleyeceğim fotodaki sorunla karşılaşıyorum masaüstü ve D gibi farklı klasörlerde de denedim yine aynı hatayı veriyor. Dosyanın RAR boyutu 80 küsur GB D de 249GB boş alan var. Bu sorunun çözümü nedir bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240628_014352_Photos~2.jpg
    Screenshot_20240628_014352_Photos~2.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 47
Çözüm
C'de yer yok hocam 5 10 GB kalmış boş alan. c'yi ne kadar boşaltmam gerekir bu durumda?

Alan açmaktansa WinRAR ayarlarından aşağıdaki seçenekte, D klasöründe temp klasörü oluşturup, onu seçip dener misiniz?

1719531657496.png

Yani burada C klasörü yerine D klasörünün içinde temp klasörü oluşturup onu seçin. O şekilde deneyin bakalım belki düzelir.
C'de yer yok hocam 5 10 GB kalmış boş alan. c'yi ne kadar boşaltmam gerekir bu durumda?

Alan açmaktansa WinRAR ayarlarından aşağıdaki seçenekte, D klasöründe temp klasörü oluşturup, onu seçip dener misiniz?

1719531657496.png

Yani burada C klasörü yerine D klasörünün içinde temp klasörü oluşturup onu seçin. O şekilde deneyin bakalım belki düzelir.

Çözüm

Eki Görüntüle 2234912

Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yaptım işe yaradı, sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı