RARBG sitesi kapanmış

Kim ne derse desin legal yollardan bile 60 gb'lık kalitede filmlere ulaşmak imkânsız gibi. Bu site bunu mümkün kılıyordu. Disney Plus, Netflix, Blu tv, Prime aboneliklerim var ama film izlerken asla istediğim görüntü kalitesini yakalayamıyorum. Gidip bu siteden 50-60 gb hâlini bulunca kaliteli şekilde izliyordum. Benim gibi görüntü kalitesine takık kimselerin kaybı büyük oldu. Çok üzüldüm açıkçası.
Harbi ya. İnternetten 1080p izleyenler piksel piksel izliyor ama farkında değiller. Kalite kaybı yaşamadan izlemek başka bir şey.

Kim ne derse desin legal yollardan bile 60 GB'lık kalitede filmlere ulaşmak imkânsız gibi. Bu site bunu mümkün kılıyordu.
Gelişmiş ülkelerde de korsan medyanın gayet yaygın olmasının başlıca sebebi bu.

Harbi ya. İnternetten 1080p izleyenler piksel piksel izliyor ama farkında değiller. Kalite kaybı yaşamadan izlemek başka bir şey.

Gelişmiş ülkelerde de korsan medyanın gayet yaygın olmasının başlıca sebebi bu.
Yani 4 farklı legal stream servisine üyeliğim var ama yine gidip korsana yöneliyorsam hakikaten benim sorunum değildir diye düşünüyorum. Binlerce lira verip monitör, televizyon alıyoruz ama servislerde çamur gibi görüntüler. Bakalım rarbg için alternatif bulmak lazım.

Kötü oldu, x265 codecli ripleri kaliteliydi ve boyutları küçüktü. Bundan sonra YIFY, GalaxyBG, Tigole ve QxR gibi gruplar ile devam. Alternatif olarak ulozto.net sitesinde farklı farklı grupların ripleri bulunabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı