RAR'dan dosya çıkarırken veya program kurarken bilgisayarın aşırı kasması

taxi driver

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar R5 2600, 300MHz 8GB RAM ve 240GB SSD'ye sahibim ve RAR'dan dosya çıkarırken disk veya bellek %100 kullanılıyor ve setuplar olduğundan çok sürede kuruluyor. 44 GB'lik bir setupa SSD olmasına rağmen 1.5-2 saat diyor, bilgisayara dokunamıyorum. Bunun sebebi nedir?

A85dsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O yüzden gördüğünüz sayaçlara inanmayacaksınız. Sıkıştırılan dosyayı çıkarırken hız inip çıkabiliyor. Paket içinde olan dosya sayısı hızı çok büyük bir şekilde etkiliyebiliyor.
evet ama 40dakikada yüzde 8 dolmuştu
SU630 sorunlu bir SSD.
hocam garantisi devam ediyor hala böyle bir sıkntısı var dersem alırlarmı

Usta kullandığın setup 3. parti bir setup. Onda da sıkıntı olabilir. SU630'lar genellikle problemli olduğundan da olabilir. Tahmin yürütmek çok zor. Sana tavsiyem bilgisayar boş iken, Adata'nın SSD firmware güncelleme aracını indirip firmware güncellemesi varsa yapman.

Usta kullandığın setup 3. parti bir setup. Onda da sıkıntı olabilir. SU630'lar genellikle problemli olduğundan da olabilir. Tahmin yürütmek çok zor. Sana tavsiyem bilgisayar boş iken, Adata'nın SSD firmware güncelleme aracını indirip firmware güncellemesi varsa yapman.
bundan önceki bir setupdada aynısı oldu o 16gbdi ama bekledim kurdu bu olmuyor ne kadar beklesemde yüklenmiyor

Dostum değişim yapsalar bile sorunun devam eder. Adata SU630 ve 650 modelleri genel olarak problemli. Format atmayı dene, sorun devam ederse SSD kesin problemlidir. @taxi driver
Kullandığı setup 3. parti bir yazılım. Çoğunlukla korsan kurulum için kullanılıyor. Setup sıkıntılı veya düzgün inmemiş olabilir. Burda suçu direkt SSD'ye atmaya gerek yok.

Kullandığı setup 3. parti bir yazılım. Çoğunlukla korsan kurulum için kullanılıyor. Setup sıkıntılı veya düzgün inmemiş olabilir. Burda suçu direkt SSD'ye atmaya gerek yok.

hocam diğer setuplardada aynı sorun yaşıyorum ama bu daha çok uzun sürüyor dediğiniz gib firmware güncellemesi yaptım sorun devam ediyor

hocam diğer setuplardada aynı sorun yaşıyorum ama bu daha çok uzun sürüyor dediğiniz gib firmware güncellemesi yaptım sorun devam ediyor
Diğer setuplarda derken aynı şekilde orjinal olmayan repack kurulumlar mı? Öyle ise 1. parti bir firmanın verdiği sıkıştırılmamış bir kurulum deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı