- Katılım
- 18 Haziran 2019
- Mesajlar
- 1.986
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 9
Elimde bir Raspberry Pi 3 var. Buna Raspbian işletim sistemi kurup UYAP portala girilebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
	
		
			
		
		
	
				
			Bende e imza için sormuştum.Zor iş. JAVA'yı zaten destekliyordur da elektronik imzayı tanıyabileceğini sanmıyorum.
E-imza cihazları farklı farklı donanımlara ve sürücülere sahip oluyor. Windows otomatik tanıyor genelde, Linux'te durum nedir bilmiyorum. E-imzanın sitesine bakın belki vardır Linux sürücüsü ve belki söylediğiniz işletim sistemine uyumludur. Ben olsam böyle bir atraksiyona girmezdim.Bende e imza için sormuştum.
Babamın işleri yüzünden dava dilekçelerini imzalaması gerekiyor. Bunu yapabilir mi acaba?
Bende denemek istemediğim için sormuştum. Teşekkür ederim.E-imza cihazları farklı farklı donanımlara ve sürücülere sahip oluyor. Windows otomatik tanıyor genelde, Linux'te durum nedir bilmiyorum. E-imzanın sitesine bakın belki vardır Linux sürücüsü ve belki söylediğiniz işletim sistemine uyumludur. Ben olsam böyle bir atraksiyona girmezdim.
 
					
				 maker.robotistan.com
						
					
					maker.robotistan.com
				Bu Windows 10 değil Windows 10 IoT Core, ikisi bambaşka şeyler. IOT uygulamaları için hazırlanmış bir sistem. Bununla öyle web sitelerine girecek bir arayüze sahip olamazsınız.Buradaki rehbere bakarak Windows 10 kurabilirsin:

Raspberry Pi Windows 10 IoT Core Kurulumu
Windows 10 IoT Core ve Raspbian işletim sistemlerini Raspberry Pi üzerinde karşılaştırıyoruz. Windows 10 IoT Core'un kolay kod yükleme süreci, Visual Studio entegrasyonu ve bağlantı sorunlarının önlenmesi gibi avantajlarını keşfederken, Raspbian'ın geleneksel masaüstü arayüzü ve doğrudan cihaz...maker.robotistan.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.