Raspberry Pi 3 Telefon Şarj Adaptörü ile Çalışır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar iyi akşamlar. Elimde Raspberry Pi 3 B+ var. Bunu kuzenim hediye etmişti ama şarj adaptörünü unutmuş. Bende idareten telefon şarj adaptörü ile kullanmak istiyorum. Bir sıkıntı olur mu? Bu arada Raspberry özel adaptörü 5.1V, 2,5A güç veriyor. Telefonların ise 5V, 0.5A güç veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Elimde Raspberry Pi 3 B+ var. Bunu kuzenim hediye etmişti ama şarj adaptörünü unutmuş. Bende idareten telefon şarj adaptörü ile kullanmak istiyorum. Bir sıkıntı olur mu? Bu arada Raspberry özel adaptörü 5.1V, 2,5A güç veriyor. Telefonların ise 5V, 0.5A güç veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Burdan satın alabilirsiniz.

Amper değeri mAh cinsinden yazılır. Ve saatte geçen akımın ölçüsüdür. Kısa süre kullanım için sorun olmayacaktır büyük ihtimalle çalışır. Ancak uzun süreli kullanımda sorun yaşanabilir. Yanlış hatırlamıyorsam Arduinoların pcden beslenmesinde sorun olmuyor zannediyorum. Pcde Max. 0.5Ah veriyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı