Ardusub temelli Raspbian Lite kurulu OS olarak yani GUI yok. Ethernet ile hiçbir sıkıntı yok, direkt bağlanıyor.
wpa_supplicant.conf üzerinden network ayarlarını girdim ancak bir hata var gibi. Açılıştaki komutlarda wlan0'ın başlatıldığını görüyorum ancak bağlanmıyor nedense.
Robotun içine koyacağımız için kablosuz bağlanmamız lazım. SSH aracılığıyla hem terminal hem de PuTTY üzerinden bağlanabiliyorum Ethernet bağlı iken. SSH ile bağlanabilsek yeterli.
Fazla başarısız
Config dosyası sıkıntılıymış. Config dosyasında ki network girdisini silip kaydedin, sonra sudo -i ile root hesabına girin ve bunu yazın: wpa_passphrase WifiAdı Şifre >> /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf
@Mithat Berhan Hocam sen önceden bu kadar aktif biri değildin. Bu tarz konular açtığını'da çok görmedim. Acaba hesap başkasının eline mi geçti. Bildirim çubuğu senin konularla dolu ilginç bir durum var ortada ama hadi hayırlısı.
Yine kapalı Bir kez daha deneyelim. sudo ip link set wlan0 up sonra yeniden ip a yazın. "UP" olduysa üst ok tuşu ile wpa_supplicant kodunu bulup yeniden çalıştırın.